Kako onda odabrati pravu obuću za naše školarce i vrtićance, da bude udobna i moderna u isto vrijeme? U Mass trgovinama već možete pronaći najnovije trendi kolekcije i kvalitetnu dječju obuću renomiranih brendova kao što su Skechers, Adidas, Replay i Puma. Pri kupnji cipela za školu moramo uzeti u obzir nekoliko čimbenika kako bismo bili sigurni da će se naša djeca osjećati ugodno u novim cipelama te da će opušteno uživati ​​u prvim školskim danima, trčati po igralištima i istraživati okruženje kod kuće s prijateljima. Najčešći izbor obuće za školu i vrtić su tenisice, iz više razloga. Udobnost je svakako na prvom mjestu, jer djeca dosta vremena provode u školi ili vrtiću, gdje su inače vrlo aktivna. Tenisice su svestrana obuća, pogodna za razne aktivnosti, lako se održavaju, a naravno, dječje tenisice oduševljavaju i svojim modernim i modernim izgledom te su vrhunac dječjeg i mladenačkog stajlinga.

 

Tenisice su izbor broj jedan za školu

Među popularnijim dječjim tenisicama u trgovinama Mass su brendovi Adidas i Skechers koji su poznati po kvaliteti, udobnosti i modernom izgledu. Adidas tenisice nude širok izbor modela koji odgovaraju različitim ukusima i potrebama. Skechers tenisice posebno su popularne zbog lampica u potplatima koje su zabavan modni dodatak i čine dječji outfit nečim posebnim. S njima osiguravamo i sigurnost jer naše dijete brže uočavaju drugi sudionici u prometu. Tinejdžeri su oduševljeni Replay i Puma tenisicama.

                                                   

 

 

Tenisice za djevojčice savršena su kombinacija udobnosti i stila

Tenisice su neizostavan komad modne obuće za djevojčice i tinejdžerice jer su savršen spoj stila, udobnosti i fleksibilnosti. Mlađe djevojčice i tinejdžerice puno se kreću, igraju s prijateljima i provode dane u pokretu. Čak su i tenisice za djecu postale puno više od obične sportske obuće. U prodavaonicama Mass možete pronaći veliki izbor modela koji dolaze u trendi bojama i imaju uzorke koje klinci vole i detalje kojima djevojčice mogu izraziti svoj jedinstveni stil. Popularni brendovi kao što su Replay i Skechers nude modele koji prate najnovije trendove i želje mladih kupaca.

Mnoge tenisice za djevojčice svojevrsne su "mini replike" popularnih modela tenisica za žene. Trendovi poput debelih potplata, robusnog dizajna i sjajnih detalja prenijeli su se i na dječje modele, a tenisice do gležnja postaju sve moderniji izbor i za djecu. Za mlađe djevojčice pravi će dobitak biti tenisice s printom motiva popularnih crtanih likova, poput Minnie Mouse. Za ovu školsku godinu predviđamo da će Skechers gležnjače sa šljokicama i zanimljivim detaljem krila biti prava modna senzacija među djevojčicama. Oni će unijeti dašak živosti i originalnosti u njihovu garderobu za povratak u školu.

                                                   

 

Ležeran stil s tenisicama za dječake i tinejdžere

Jedan od glavnih razloga zašto tenisice dominiraju i muškim modnim svijetom je to što su udobne, ali su ujedno postale obuća kojom dječaci i tinejdžeri izražavaju svoj stil. Modeli koji se nalaze i u kolekcijama muških tenisica omogućuju im da nose slične modele svojim uzorima, očevima ili starijoj braći. Popularne su i New Balance tenisice jer se dobro slažu sa svim odjevnim stilovima; uz traperice, trenirke, kratke hlače pa čak i košulje i džempere. Dok će mlađi dečki obožavati tenisice s motivima crtanih i filmskih junaka poput Spidermana i Batmana, stariji dečki će svakako gledati upečatljivije i robusnije New Balance dizajne, a klasični dizajni tenisica u Adidasu ne gube svoju popularnost.

                                               

 

Najpopularnije tenisice za školu i vrtić: Rolly i Ciciban

Priprema za školsku i vrtićku godinu podrazumijeva i pronalazak prikladne obuće. Moraju biti udobne i lake za oblačenje i skidanje, ali važno je i da su izdržljive. Među najpopularnijim brendovima dječje obuće u trgovinama Mass ističu se cipele Rolly i Ciciban koje zadovoljavaju stroge kriterije koje roditelji imaju pri odabiru odgovarajuće obuće za školu ili vrtić. Osim što su udobne, mekane su, fleksibilne i izrađene od kvalitetne kože. Unutrašnjost Rolly papuča podstavljena je tekstilom koji pruža dodatnu udobnost. Papuče Rolly i Ciciban dizajnirane su tako da savršeno pristaju stopalima različitih oblika, što je posebno važno jer se dječja stopala brzo mijenjaju. Vrlo se lako obuvaju i izuju pa se djeca mogu sama presvući. Papuče su jednostavnog dizajna, ali moderne i mogu biti pravi modni komad. Djevojčice će zasigurno razveseliti motivi jednoroga, srca i dodaci poput mašni i srebrnih kruna.

                                     

Post nema komentara.