Promjenjivi trendovi u modi donose i sve više mogućnosti pri odabiru obuće za radno okruženje. Svaki posao ima svoje specifične zahtjeve u pogledu odjeće i obuće, stoga je važno odabrati odgovarajuću obuću koja odgovara dress codeu našeg posla. Naravno, ne smijemo zaboraviti svoj osobni stil. Na www.mass-shoes.com u asortimanu ženske i muške obuće pronaći ćete brojne modele cipela koje su savršen izbor za moderne kombinacije za posao. Prilikom odabira ove vrste obuće moramo uzeti u obzir nekoliko čimbenika kao što su vrsta posla, radna okolina, "dress code" i naravno, naš osobni ukus. Kada je obuća za posao u pitanju, svakako je važna njena udobnost i funkcionalnost jer dugotrajno nošenje neudobne obuće može loše utjecati na naše dobro raspoloženje i učinkovitost na poslu.

Neka radna okruženja zahtijevaju elegantniju i formalniju obuću, dok druga dopuštaju ležernije i udobnije cipele. Klasične mokasine i kožne mokasine često su siguran izbor jer su moderne, udobne i prikladne za razne prilike. No, trendovi se i u poslovnoj modi neprestano mijenjaju, pa su danas modernije i odvažnije opcije, poput šarenih loaferica ili tenisica, sve prihvatljivije i u poslovnom svijetu. Nove kolekcije ženske i muške obuće u trgovinama Mass inspirirane su ovim trendovima, jer opuštenost dolazi do izražaja i uz elegantne cipele, koje ujedno i dalje osiguravaju šik i sofisticiran izgled.

 

Elegantna ženska obuća za posao

Klasične salonke uvijek su u modi i odlične su za kombiniranje uz poslovne kombinacije. Crne ili bež cipele na petu jako dobro pristaju uz gotovo svaku poslovnu odjeću, od haljina do odijela s hlačama. Za malo odvažniji poslovni look, šarene salonke ove su godine odličan izbor. Našem outfitu dodaju svježinu i jedinstveni štih koji je tako karakterističan za proljetni stajling, ali su istovremeno i dalje prikladni za poslovno okruženje. Uskoro nam stižu topliji dani, a s njima i prilika za nošenje nešto otvorenije obuće poput polusandala. Sofisticirane su cipele koje se lako mogu kombinirati uz svaki stil, mogu se nositi kako uz elegantne poslovne haljine tako i uz opuštenije modne kombinacije. Usto, uz polusandale imamo mogućnost biranja između različitih visina potpetica, tako da svaka žena će sigurno pronaći svoj omiljeni par. One koje preferiraju minimalistički stil zasigurno će razuvjeriti jednostavne, ali elegantne polusandale bez dodataka, dok se odvažnije fashionistice mogu poigrati s ukrašenim polusandalama koje imaju dodatke poput šljokica, lančića ili upečatljivih mašnica.

                           

 

Za opušteni poslovni stajling

Za opuštenije dane u uredu prikladne su i udobne balerinke koje i ove godine prednjače u elegantnijim ženskim stajlingima, a vrlo lijepe modele možete pronaći na www.mass-shoes.com, primjerice, iz UPCollection, Gioseppo, Caprice i marke Lauren. Kao i kod polusandala i salonki, i kod ovog modela ženske obuće možemo se poigrati različitim oblicima i bojama te ih tako prilagoditi svom stilu i zahtjevima radnog okruženja. Naravno, ne smijemo zaboraviti ni mokasine. Popularne su jer su vrlo fleksibilna obuća, prikladna kako za radno okruženje, tako i za društvena događanja nakon posla. S mokasinama se ne morate brinuti hoćete li izgledati uredno jer već su šik i prikladne za većinu prigoda, za opušteniji poslovni look, primjerice, možete ih kombinirati uz traperice i sako. No, kada želimo profinjeniji i ozbiljniji poslovni look, na bijele ili krem ​​hlače možemo nositi bijele Tamaris mokasine sa zlatnim lančićem. Sličan učinak može se postići s crnim sakoom i crnim mokasinama, izbor ovisi uglavnom o našem osobnom ukusu i preferencijama.

                             

 

Tenisice za opušteni petak

Petkom, kada se na mnogim poslovima prakticira opušteni styling, tenisice su odličan izbor za nadopunu poslovnog looka. Prikladne su i za sve koji imaju aktivnije radno okruženje ili one koji jednostavno žele unijeti malo ležernosti u svoj poslovni outfit.

Bijele tenisice već su odavno uobičajen i siguran odabir i za žene i za muškarce, a lako ih je kombinirati uz različitu odjeću, od traperica do haljina. U kolekcijama bijelih tenisica na www.mass-shoes.com pronaći ćete razne modele, od klasičnih oblika do tenisica s upečatljivijim potplatima i zanimljivim detaljima koji vam omogućuju da i na poslu izrazite svoj stil odijevanja. Na stranici  www.mass-shoes.com možete pronaći široku ponudu bijelih tenisica različitih brendova kao što su Valentino, Calvin Klein, Mexx, Steve Madden, Tamaris, New Balance, Tommy Hilfiger, Gant, Guess i mnogi drugi koji će vam pomoći stvarate savršeni opušteni look za petak. Ove godine vrlo su moderne i šarene tenisice koje su odličan izbor za one koji se žele istaknuti i unijeti malo boje i uzoraka u svoj outfit.

                               

 

Muške cipele za poslovni look

Slično kao i ženska obuća, muške klasične kožne cipele na vezanje također su neizostavan dio poslovnog looka. Ove cipele simbol su elegancije, bezvremenosti i profesionalnosti pa su idealan izbor za razne poslovne prilike. Crne ili smeđe cipele od glatke kože osnovni su komad u ormaru svakog muškarca, jer lako nadograđuju vaš izgled u elegantniji, bez obzira na priliku. Svestrane su i mogu se nositi i uz klasične haljine i uz traperice, što znači da su uvijek pri ruci za radne dane u uredu ili za poslovne sastanke izvan njega. Osim klasičnih cipela na vezanje koje postoje kod brendova Boss, Bugatti i LLoyd, moda muške poslovne obuće dopušta i mokasine koje su odlična i udobna alternativa za ležerniji look.

                                   

 

Post nema komentara.