Cipele na petu nisu moj najčešći izbor i doista se divim svima koje ih nose svakodnevno! Razlog nije njihova uvijek diskutabilna udobnost, moja lijenost niti činjenica da mi se takav model cipela ne sviđa. Riječ je isključivo o mojoj visini. Kada na svojih 177 cm visine obujem još i visoke pete, ne mogu se otresti neprijatnog osjećaja da pretjerano iskačem od drugih. Žene uvijek želimo točno ono što nemamo, zar ne?

Zato sam se u bici sa visinom odlučila za kontroverzne “kitten heels”. Malene petice na cipelama savršeno se uklapaju u moju ljubav prema “ružnim modelima”, a ove
bijele oduševile su me već na prvi pogled.

Odmah me je osvojila njihova jednostavnost koja se uklapa u nebrojeno kombinacija, uključujući poslovne. Ovaj model laskat će većini žena zbog svog genijalnog proreza na prednjoj strani stopala. Ovakav prorez vizualno produžuje noge, a duge noge su, složićemo se, poželjni efekat svake kombinacije.

Pomenute bijele cipelice ovaj put kombinirala sam s komadima koje nas većina već ima u ormaru. Trenutno omiljeni model traperica, obična bijela majica, oversized bijeli sako (najdraži ovogodišnji ulov sa sniženja) i odabrani zlatni nakit savršeno su upotpunili jednostavan outfit sa kojim nikada nećete pogriješiti!

Creator 599 kn

 

Post nema komentara.