Zima nas je ove godine baš pomazila! Nije bila pretjerano hladna ni kišovita, a sunčanih dana bilo je više nego ikada. Bez obzira na to, jedva sam dočekala nešto više temperature, i laganiju odjeću ali i obuću.

 

 

Traperice i prugasta majica moji su vječni favoriti, šešir je moj omiljeni modni detalj, a cijelu kombinaciju zaokružila sam ovim superpopularnim glomaznim bijelim tenisicama.

 

 

Takozvane “ružne” tenisice u trendu su već neko vrijeme, no tek me ovaj model očarao dovoljno da se i ja odvažim pokušati ih ukomponirati u svoj svakidašnji stil. Iako sam na prvi (i drugi, i treći…) pogled bila skeptična jer inače preferiram nešto klasičnije i ženstvenije komade, ove su me tenisice oduševile. Osim što su nevjerojatno udobne, tajna je u njihovoj jednostavnosti i bijeloj boji koju je beskrajno lako kombinirati. Odlično će se uklopiti u casual vikend izdanje - na traperice, i vašu omiljenu jaknu. Možete ih nositi i na romantične haljinice koje će u kontrastu s ovim robusnim modelom posebno doći do izražaja.

 

 

Oni posebno hrabri, ovakav tip tenisica mogu kombinirati i na šareno odijelo ili hlače s uzorkom. Sigurno nećete pogriješiti!

 

Skechers 549 kn

 

Post nema komentara.