Ove upečatljive, robusne, »ugly« sandale s debelim potplatom, par su obuće koje bi gotovo svaki ženski ormar trebao imati. Posljednjih sezona možemo ih vidjeti u ulozi ključnog komada ljetnih outifta, a također su glavni detalj modnih pista, časopisa i Instagram profila modnih influencerica.

Kao i svaki modni trend koji se ponavlja, ovogodišnje sandale s platformom poprimile su novo ruho. Dašak 2022. očituje se kroz nove trendi boje, od monokromatskih do pastelnih, raskošne detalje poput pletenica i logotipa te otkačenih potplata. Rekli bismo što robusnije, to bolje, a nadogradnja ove obuće svakako su krojeni gumeni potplati. U Mass online trgovini pronaći ćete ih kod popularnih brendova Replay, Steve Madden, Buffalo, Dr. Martens, Pepe Jeans, Liu Jo i Tommy Hilfiger.

Ako se i dalje dvoumite jesu li ovo prave cipele za vas, u nastavku ćemo vam pomoći s odlukom. Donosimo 5 razloga zašto su sandale s platformom idealni odabir za svakoga.

 

Razlog broj 1. Toliko su jednostavne za kombiniranje

Ljeto je ono doba godine kada prevladavaju opuštene i ležerne kombinacije koje funkcioniraju za različite prilike i događaje. Slična je situacija i sa sandalama s platformom, opuštene su i ležerne i pristaju svakom stilu odijevanja. Za modne kombinacije sa sandalama s debelim potplatom praktički ne postoje pravila. Lijepo pristaju uz maxi haljine, suknje, lanene hlače, a također ih je zgodno kombinirati s traper odjećom. Ovo je vrlo svestrana obuća, pa u toplim danima samo jednim parom možemo dočarati različite modne stilove. Zato za sljedeće ljetno putovanje ne zaboravite pogledati novu kolekciju sandala u Mass trgovinama i time si olakšajte osmišljanje ljetnih stylinga.

                         

 

Razlog broj 2. Osiguravaju trendi look

Trend „ugly“ sandala je krenuo prije nekoliko sezona i iako smo na prvu mislili da je riječ o prolaznom trendu, sandale s platformom ubrzo su postale nezaobilazni modni komad obuće. I dalje ostaju trendi opcija i ozbiljan modni predmet koji obogaćuje naše modne stilove. Jedan trik kako možete postići stylish look je kombiniranje sandala s platformom s čipkastim haljinama, dugim suknjama ili s hlačama.

                               

 

Razlog broj 3. Spoj lijepog dizajna i udobnosti

Ako bi trebali pronaći asocijaciju za udobnu, opet atraktivnu ljetnu obuću onda bi to zasigurno bile sandale s platformom. Za vrijeme vrućih dana osjećaj slobode i laganih stopala je neprocjenjiv, a upravo je ovo model obuće koji nam to omogućuje. Odlikuje ih debeli potplat, izrazito su prozračne i u njima se osjećamo ugodno i poletno. I naravno, osim što su udobne, lijepo pristaju na nogu..   

                                   

 

Razlog broj 4. Osvježenje su ulične mode

Našim ulicama posljednjih sezona prevladavaju »ugly« tenisice koje su osvojile svojim interesantnim dizajnom, pa je jedino logično da sandale s istim predznakom dominiraju ljetnom scenom.  Mnogi bi se složili da ovoj obući možemo slobodno maknuti naziv ugly jer ona postaje sve ljepša i zanimljivija, ali ipak, naziv, kao i sama obuća, nam je već prirastao srcu. Ugly trend više nije prisutan samo kod mladenačkih kombinacija, već i starije generacije ponosno koračaju u ovakvim modelima, a ulična moda se podigla na kompletno novu razinu!

                                   

 

Razlog broj 5. Podsjećaju na dobra stara vremena  

Pronađete li se često u situaciji da prelistavate stare albume i oduševite se modnim kombinacijama vaše majke ili bake? Jer upravo su sandale s platformom jedan od onih modnih komada koji vraća u neka dobra stara vremena. Robusne sandale prije nekoliko godina bile su sinonim za odmor i bezbrižno ljeto, a danas osim što su predvodnice udobne ljetne obuće, postale su prva modna ikona. One su savršeni odabir za ležerne kombinacije, a najbolja stvar kod sandala s platformom je što nam dodaju centimetre bez da žrtvujemo udobnost.

                                      

 

Vjerujemo da vam je ovih pet razloga razriješilo dilemu treba li vašem ormaru par sandali s platformom ili ne. Sada kada ste se i sami uvjerili da ljeto ne može započeti prije nego si osigurate jedan ili više pari ovih cipela, vrijeme je da pregledate Mass trgovine kao i webshop mass-shoes.com i upotpunite svoju policu za cipele!

Post nema komentara.