Prije nekoliko godina nitko nije nosio natikače. Ni ljeti, ni zimi. Ni mladi, ni stari. Natikače su bile obuća za kojom posegneš ako ti u trudnoći noge počinju oticati, ako te na moru stvarno nitko ne vidi ili uživaš sam u udobnosti doma. Onda su nas kao grom iz vedra neba najprije iznenadile natikače marke Brikenstock — najpre u svom osnovnom obliku, a zatim u svim mogućim verzijama, uključujući i čupave, koje su bile dostupne i sredinom ljeta. Natikače smo mogli nositi sa ili bez čarapa. Što bjelje i jednostavnije, to veći modni plus u očima poznavatelja. 

Verziju Birkenstock potom su naslijedile sportske natikače koje su se isticale s neizbježnim logom vaše omiljene marke: Adidas, Nike, Puma, Tommy Hilfiger ... Bez iznimke ih i dalje nosimo u sportskim i elegantnim kombinacijama. Najstrastveniji ljubitelji natikača mogu vam reći da jako lijepo pristaju također uz elegantni sako i hlače, a ne samo na traperice i običnu majicu.

Ovo ljeto posebno mjesto među modernom obućom osvojile su inačice sportskih natikača s iznimno šarenim izborom. Ovaj put vam predstavljamo model klasične sportske natikače, koja se može pohvaliti mnogo debljim đonom i lako zamijeniti sandale s debelim potplatima, tj. platformom, u svim modnim kombinacijama. Sama sam ih kombinirala s elegantnim sakoom s mornarskim uzorcima, uskim hlačama do koljena (pokušala sam izbjeći klasične biciklističke hlače) i dolčevitom bez rukava.

Replay 579 kn

Ako želite još malo glamuroznog efekta, poigrajte se s velikim sjajnim nakitom. Za naziv najljepših natikača, prošećite u njima najnestašnijeg psića iz susjedstva. Vjerujem da će biti sretan što će se prošetati baš s vama.   

 

Post nema komentara.