Gioseppo, 499,00 KN

 

Ljeto je teško zamisliti bez elegantnih sandala s niskom petom. One će vam poslužiti kao dobre modne suputnice pri gradnji tri ključna ljetna izgleda: ženstveni mediteranski stil koji veliča siluetu ženinog tijela, raskošne materijale te pristojne i lijepe kombinacije odjeće i modnih dodataka; egzotični etno stil sa šarenim uzorcima i eksplozijom boja; ili urbani sportski stil s naglaskom na kalifornijskoj surf kulturi.

 

 

Ovogodišnja trendovska značajka ove iznimno korisne ljetne obuće su boje. Obojene u živopisne nijanse žute, narančaste i zelene, podudaraju se s još jednim vrlo aktualnim modnim trendom, koji diktira harmonije u bojama citrusa. Žuta boja limuna sa zelenom bojom limete. Savršeno!

 

 

Kombinacija djeluje jednako osvježavajuće kao da nosite samo bijelu boju. Lakoći stylinga doprinosi i oblik sandala, koje vas od tla ne uzdižu za više od centimetra, dok minimalistički oblikovani remenčići pod okriljem ljetnih trendova naprosto žude za spomenutim živahnim bojama.

 

 

Sandale u bojama citrusa bit će dobrodošla šarolikost i promjena, čak i kada ćete uz najjednostavniju i vječno modnu ljetnu kombinaciju poderanih traper hlača i bijele majice umjesto natikača poželjeti obuti nešto profinjenije, ali još uvijek udobno. 

Gioseppo, 499,00 KN

Gioseppo, 499,00 KN

Post nema komentara.