Poznajete li onaj osjećaj kad vas preplavi radost prema životu? Obično na našu dušu pokuca s proljetnim razdobljem godine. Nehotice nas na šarene misli i leptiriće u trbuhu navede buđenje prirode s pravom cvjetnom eksplozijom, produženi sunčani dani i sve ugodnije temperature primjerene za konačnu modnu akciju koja vas još od travnja nagovara da konačno obujete svoje nove ljetne sandale. Zapravo, radost prema životu u nama budi cjelokupna proljetno-ljetna garderoba, još posebno ove godine.

 

Tko može odoljeti egzotičnim motivima cvjetnog tropskog vrta na svilenoj jakni koja vrlo prikladno podsjeća na udobnu pidžamu, vrpcama koje krase vašu na vjetru lepršavu kosu, udobnim 7/8 trapericama i razigranim sandalama s punom petom u živahnim nijansama — plava, žuta i crvena su kao stvorene ako sandale kombinirate s traperom. Ove će vas sandale s odabranim detaljem na peti, poput motiva isprepletenih uzica, odnijeti ravno u srce modnog svemira, posebice ako kao ja gajite ljubav prema cipelama. S njima je moj korak mnogo lakši; ponekad imam osjećaj da u cipelama, koje mi se uistinu sviđaju i koje kao salivene pristaju mojoj odjeći, jednostavno lebdim.

UPcollection 359 kn

A želja da ih odvedem na najdužu i najstvarniju modnu pistu na svijetu — na ulicu, tako je puna pratećih pozitivnih vibracija da je neće zaustaviti ni neočekivani proljetni pljusak. Lijepo je nositi lijepe cipele, zar ne?

 

Post nema komentara.