Kaubojske gležnjače spadaju u onu trendovsku obuću koja iziskuje odgovarajuću odjeću i modne dodatke. U protivnom se s pogrešnom kombinacijom brzo možete oprostiti od izgleda koji vam osigurava dobar stil. Ako s kaubojskim čizmama eksperimentirate prvi put, odaberite model koji se značajno ne razlikuje od uobičajenih gležnjača koje već suvereno kombinirate sa svojom odjećom.

Pokušajte s onima od antilopa u svjetlijoj nijansi, koje nemaju toliko naglašene ukrasne šavove i imaju kalup blažeg oblika poput tradicionalne kaubojske čizme. Takav model možete s lakoćom nositi jednako uz romantičnije obojene haljine, kao i uz komade elegantnije odjeće.

 

 

  1. KAUBOJSKE ČIZME NA NAJMODNIJI NAČIN

Ako su vam pri srcu romantika i boemski stil, sa svojim ćete kaubojskim čizmama ove godine biti vrlo modne. Stilisti su im naime dodijelili ulogu uz duge, lepršave haljine s cvjetnim uzorcima. Nijansu formalniji izgled postići ćete ako haljinu nadogradite lijepo krojenim sakoom. Izbjegavajte modne dodatke poput kaubojskog šešira, kaubojske ogrlice ili remena.

 

Fantasy 699,00KN

 

2. KAUBOJSKE ČIZME I SVAKODNEVNI IZGLED

Svakodnevna uniforma koja se najbolje sklada s kaubojskim čizmama sastoji se od trapera, kaputa u boji devine dlake ili balonera te košulje ili pletenog pulovera. Budući da kaubojske čizme za razliku od salonki nisu šik, pobrinite se da spomenuta svakodnevna odjeća koju nosite uz čizme doista izgleda luksuzno, čisto i nepogužvano. Neka i torbica bude jedna od klasičnih i elegantnih modela. Iako moda voli kontraste, izbjegavajte kombinaciju kaubojskih čizama i poslovno orijentirane haljine sa sakoom i hlačama.

 

 

3. KAUBOJSKE ČIZME I ZABAVA

Neka vas i u ovom slučaju vodi umjerenost. Kaubojske čizme uz sebe ne trebaju pretjerivanje u obliku šljokica i ekstremnih volana. Umjesto njih, uz kaubojske čizme radije obucite takozvanu minimalističku slip haljinu s tankim naramenicama od brušenog satena (koja se toliko ne sjaji) i sako u stilu smokinga. Za točku na „i“ pobrinut će se glatko začešljana punđa te crveni ruž.

 

1 komentar
Ljiljana
Stu 04, 2019 16:10
Sramotno predobre......