Jeste li ikada pomislili da modno nadogradite svoj klasično-elegantan stil? Da mu dodate trunčicu trendovske nonšalantnosti koja bi vas istrgla iz sigurnog i, nažalost, često previše suzdržanog okrilja provjerenih odjevnih kombinacija? Znate već o čemu govorim... Nema ništa loše u baloneru, bijeloj bluzi, crnim 7/8 hlačama i salonkama, ali mi žene ponekad, pogotovo kad je riječ o modi, priželjkujemo neočekivan obrat. I upravo su trendovi, koji obilježavaju ovo proljeće, kao stvoreni da ih iskušate i na tom području. Uzmimo, na primjer, uvijek lijep baloner i klasične pješčane nijanse. Prije nego što pomislite da se u modi ne događa ništa novo, zapitat ću vas kako ste baloner i bež boju nosile prošle i pretprošle godine? Obećavam da neće boljeti ako se ove godine odlučite za drugačiji recept. Pa pogledajmo!

 

 

Predlažem da i dalje ostanemo vjerne modnoj zapovjedi, koja nalaže da se pješčani i zemljani tonovi nose od glave do pete – samo ćemo odjevnu kombinaciju sastaviti malo drugačije. Što kada bismo, za promjenu, ispod balonera obukle haljinu, i to ne bilo kakvu haljinu, već takozvanu slip haljinu koja podsjeća na donje rublje? Ona će u kombinaciju suzdržanog i klasičnog balonera unijeti razigrano romantičnu notu. Njihov će odnos još dodatno omekšati par tenisica, koje su pristojno elegantne.

 

 

U našoj modnoj priči, to su Guess tenisice s diskretnim uzorkom logotipa i ukrasnim zakovicama, čiji sportski oblik nadograđuje trendovski viši potplat u obliku platforme u bijeloj boji. Zvuči primamljivo? Meni isto!

 

GUESS 1159 kn

 

1 komentar
Ana Marija
Ožu 28, 2019 09:41
Tenisice su prekrasne i sigurno ću ih potražiti u Massa. Ali, meni se sviđa i haljina pa ako može info gdje je kupljena.
pozz