Postoji obuća koja, u trenutku kad je obujete, sve što nosite promijeni u nešto ulašteniju, dorađeniju i nikad dosadnu stilsku inačicu. Znate li već o kakvoj obući govorim? O cipelama visokog sjaja! O lakiranim cipelama!

Obožavamo ih u svijetu mode i stilista jer se zbog svoje svestranosti mogu kombinirati jednako s elegantnom haljinom kao i s trapericama. I to još nije sve: lakirane su cipele zbog visoko sjajnog premaza uglavnom i vodootporne i time odličan izbor kad za sjaj svog stila morate pobrinuti i u kišnim danima.

 

UP Collection 559,00KN

Kad govorimo o lakiranim cipelama, nije tako važno u kakvoj ćete ih kombinaciji nositi, već kakve ćete lakirane cipele uopće odabrati. Iako su posljednje dvije zime među junakinjama uličnog stila beskrajno popularne lakirane čizme visoko iznad koljena i s još višom, uskom stiletto petom, u takvoj ste obući uvijek na tankoj granici dobrog ukusa. Znate već, ako se kaput rastvori samo za gumb više… Umjesto njih radije odaberite lakirane cipele s niskim potpeticama, gležnjače, mokasinke, salonke i balerinke u korisnim i trendi jesenskim bojama kao što su crna, smeđa, narančasta, vinsko crvena i boja pudera.

 

UP Collection 559,00KN
UP Collection 559,00KN

 

Kao što smo već spomenuli, lakirane cipele nipošto nisu rezervirane samo za gala prigode. Izgledat će jednako dobro uz smoking sako i elegantne hlače kao i u društvu poderanih traper hlača i debelog pletenog pulovera.

 

UP Collection 559,00KN

 

TOP kombinacije:

1. Ove su zime lakirane cipele neslužbeno najbolja pratnja klasične ženske radne garderobe. Elegantan kaput, 7/8 hlače cigareta kroja i svilena bluza. Sjaj cipela pobrinut će da mrtve i neupadljive zimske boje zasjaju u posve drugačijem svjetlu.

2. Karo uzorak izgleda izvrsno uz lakirane cipele. Ovakva kombinacija odjeće i obuće može djelovati vrlo tradicionalno i umireno ili, naprotiv, vrlo divlje i buntovno. Sve ovisi o tome kakvu ćete odjeću u kariranom uzorku odabrati i kakve će biti vaše lakirane cipele. Lakirane vojničke čizme, naime, pričaju sasvim drugačiju priču od elegantnih lakiranih cipela s niskom petom.

Post nema komentara.