Gležnjače u mojoj zimskoj garderobi zauzimaju osobito mjesto. Pogotovo one s visokom petom. Možda se nećete složiti sa mnom, ali mislim da su ove polučizme, kao što smo nekoć nazivali gležnjače, nešto najbolje što možete priuštiti svojim nogama. Ne, ne mislim na udobnost, iako se to, ruku na srce, zahvaljujući izvrsnim kalupima cipela, danas ne može zaobići ni kod onih s najvišom petom. Gležnjače klasičnog oblika s visokom petom pobrinut će se za vašu liniju noge. Rezultat je zapanjujuć: naizgled dulje i vitkije noge.

 

 

Ako slijedite još i pravilo te uz gležnjače obučete hulahopke u istoj nijansi boje, vaše će noge izgledati najbolje. Optički produženoj liniji nogu od sada će pridonijeti i vitka peta u obliku uskog pravokutnika. Upravo je ona ovogodišnji modni odgovor na visoku stiletto petu.

 

 

Ženstveno elegantnom izgledu nogu u slučaju Guessovih gležnjača benzin plave boje također pridonosi oblik cipele. Jednostavna linija polučizme završava upravo odgovarajućom širinom, tako da nogu ne obuhvati pretijesno i time na primjer ne istakne prejake listove. A glamurozna peta u zlatnom kontrastu zahvaljujući mat boji kože stvara lijepu trendi priču, koja lijepo pristaje uz različite stilove. Nosite ih uz usku pripijenu kožnu suknju i ženstvenu bluzu, poslovnu sivu haljinu, karirano odijelo oker boje ili vuneni pulover i rasparane 'boyfriend' traperice.

 

Guess 1599 kn

 

Post nema komentara.