Nježna ružičasta, mentol zelena, sinje plava, slatka marelica i izblijedjela lavanda, moderne su pastelne boje, čija priča s neutralnim nijansama spada među najveće trendove nove sezone. Pastelne boje su delikatne, nježne, ženstvene i romantične, ali to još ne znači, da u njima ne mogu uživati i one, koje su predane sportskom, minimalističko poslovnom ili drskom mladenačkom stilu. Dobar pastelni modni izbor podržava odabir odgovarajućih krojeva i materijala, kao i kombinacija s pravim modnim dodacima.

Ako se prvi put susrećete s pastelnim bojama, preporučujem da svoju omiljenu nijansu kombinirate s neutralnijim tonovima. Tako ćete izbjeći pretjerano slatkasti karakter. Na primjer, ružičaste hlače nosite s bijelom majicom i bež balonerom. Pri odabiru cipela možete biti hrabriji. Salonke u ružičastoj boji, tenisice u intenzivnim, ružičastim nijansama ili cipele u neutralnom, sivom tonu, ukrašene kristalima u odabranim pastelnim nijansama, izvrsna su kombinacija za sportski opušteni pastelni stil.

 

Asylum 1099 kn

 

Višebojne pastelne kombinacije planirajte unaprijed. Iako je u istoj priči moguće kombinirati praktički sve pastelne boje, neka odjeća bude što je moguće više minimalističkih krojeva i pročišćenih materijala. Usredotočite se na kombinacije kao što je odjelo. Ono može biti jednobojno, a košulja ili majica u drugoj pastelnoj nijansi. Možete odabrati i pravu trojku različitih pastela. U svakom slučaju, neka modni dodaci budu u neutralnim tonovima, tj. u boji pijeska, bijeloj ili sivoj, s recimo nježnim pastelnim naglascima.

Čak i rokerski obojan stil može izgledati prekrasno pastelno. Kožna crna jakna dobar je par kratkoj haljini od prozirnog tila nježne boje marelice. I, kako i dolikuje pravoj rokerskoj princezi, ove će motorističke čizme ovog proljeća zamijeniti cipele s niskom petom ukrašene pastelnim kristalima. Na odmet neće biti ni sjajna tijara i ruksak sa zakovicama.

 

Post nema komentara.