Svake godine, kada temperature dostižu ljetnu točku vrenja, a udobnost sportskih cipela napuste i muškarci, modni svijet "zapale" polemike oko toga kada, gdje, kako, i da li uopće muškarci trebaju obuti natikače.

 

 

O činjenici da takva vrsta obuće nije prikladna kada govorimo o protokolu i strogo poslovnom stilu odijevanja, neću tratiti riječi. Ali što mislite o natikačama na muškim stopalima u gradu? Iako, zbog udobnosti i funkcionalnosti koje japanke unose u odabranu mušku kombinaciju, stil odijevanja često pati, one i dalje ostaju najpopularnija muška obuća ljeti. Osobno mislim da je s njima i u džungli na asfaltu moguće kreirati kul i trendovski stil. Iako japanke spadaju u obuću za plažu, možete ih bez problema obuti i onda kada se odlučite za dugačke hlače – traperice, chino hlače  ili model koji je dio vaše ljetne odjeće.  Ne pretjerujte s kontrastima. Dakle, ako uz japanke nosite duge hlače, neka cijeli styling ostane u okviru ljetne opuštenosti, što znači da hlače casual kroja (pripijena inačica ovaj put nije najbolji izbor) mogu biti visoko zavrnute. Uz elegantne hlače umjesto košulje, obucite majicu kratkih rukava, a ispod mornarskog sakoa samo majicu bez rukava. Neka se boja japanki podudara s nijansom hlača i sadržajno nadovezuje na stil odjeće (materijal, model, uzorci).

 

 

Ako još uvijek mislite da su japanke i kratke hlače jedini pravi par te dosadašnji surferski izgled u gradu želite nadopuniti s tračkom elegancije, gumene japanke zamijenite tekstilnom ili kožnom inačicom. Kratke hlače koje nosite uz njih ne bi trebale podsjećati na kupaće, a surfersku majicu ovaj put samo zakopčajte. Bez obzira na dužinu hlača, za svježijeg vremena uz japanke pristaju puloveri s kapuljačom, ljetne vjetrovke i pletene prugaste veste.

 

Tommy Hilfiger 399 kn

 

Još uvijek mislite da u gradovima trebaju postaviti znak koji japanke usmjerava na plažu?

 

Post nema komentara.