Elegantna haljina i visoke potpetice i dalje su najljepša odjevna kombinacija! Drage dame, znam da vas je začudilo čuti da je to izustila modna urednica i stilistica koja svaku novu modnu sezonu modnim entuzijasticama nastoji pokazati nov stilistički trik, posebice kad je riječ o kombinaciji cipela i odjeće. A ipak je spomenuta kombinacija toliko estetski uvjerljiva da joj ništa ne mogu ni zagovornici udobnosti i najvećih trendovskih kontrasta.

Kombinacija elegantnih salonki sa stiletto petom u društvu ženstvenih haljina tako je preživjela napad tenisica, elegantnih cipela s niskom petom, pa čak i vojničkih čizama. Naravno, u tome nema ništa loše. Štoviše, može biti vrlo modno spomenute cipele nositi s elegantnom odjećom (ne zaboravite kako dobro stiletto potpetice izgledaju i u kombinaciji smoking sakoa i hlača), ali, ruku na srce, visoke pete u ovoj su igri nesumnjive pobjednice.

 

UP Collection 

 

U ovu sam modnu priču uvrstila vrlo trendi salonke s uzorkom pitona, koje će do visina vinuti elegantna stiletto peta, dok im modni glamur i lakoću pridaju fini remenčići koji naglašavaju siluetu stopala. Salonke se u potpunosti skladaju sa ženstvenom večernjom koktel haljinom u srebrnoj boji (kombinacija je kao stvorena za nadolazeće novogodišnje zabave), dnevnom inačicom elegantno raspoložene haljine (jeste li vidjele kako se lijepo druže uzorak pitona na salonkama i motiv geparda na haljini u crnoj-bijeloj kombinaciji) i produženim klasičnim sakoom, koji naravno u stvarnom svijetu nosite uz 7/8 hlače elegantnog kroja (dobrodošla je široka ili mrkva verzija).

 

UP Collection 
UP Collection 

Post nema komentara.