UPcollection, 299 kn

Ovo ljeto dopustite sebi odmak od ustaljene ženstvene elegancije. Na trenutak zaboravite na crnu haljinicu i klasične crne sandale s visokom petom.

 

Sve što u ovoj odvažnoj modnoj transformaciji trebate učiniti je crnu zamijeniti bojama. Kroj haljine i dalje ostaje ženstven, elegantan i ljetno razigran, ali ovaj put okupan vatrenom crvenom. Isto učinite kad odabirate sandale. Istina je da se crna smatra najpraktičnijom, jer se crne sandale mogu nositi jednako uz živopisnu odjeću i divlje ili umirene uzorke, kao i uz bijelu, crnu i sivu, ali to još ne znači da je s prijestolja ne može zbaciti nijansa u koraljno crvenoj, fuksiji, živo ružičastoj ili ljubičastoj boji. Vjerujte mi da upravo spomenute boje jednako dobro pristaju svim gore opisanim modnim značajkama. A budući da su kontrasti u modi još uvijek poželjni, jarke nijanse unutar iste obitelji boja trenutno se mnogo uspješnije kombiniraju jedna s drugom nego provjereno sparivanje s crnom.

 

UPcollection, 299 kn
UPcollection, 299 kn

 

Zamislite kombinaciju crvene i ružičaste ili ružičaste i fuksije, koraljno crvene i ljubičaste. Sve kombinacije zvuče vrlo haute couture, zar ne? U svojim ih je stilski dovršenim kreacijama koristio majstor visoke mode Christopher Balenciaga, dok ove godine neetablirane kombinacije boja pune modne stranice s najpoželjnijim stylinzima pod pokroviteljstvom ulične mode. Usudite li se? Naravno!

UPcollection, 299 kn

Post nema komentara.