Modni dizajneri već su odavno sportsku odjeću i modne dodatke uveli u uličnu modu, te s njima redefinirali pravila muških trendova.

Trenirke, sportske majice s kapuljačom, bomber jakne, sportske vjetrovke i tenisice preselile su se sa obližnjih sportskih terena u centar grada. Sa sobom su donijeli najnovija tehnološka postignuća sa sasvim posebnim, a opet vrlo nosivim materijalima. Proljetnu kožu i pamučne pletenine zamijenile su tkanine koje imaju snagu zaustaviti vjetar i kišu, čak i ako se ne nađete na barki tijekom oluje. Tehnološke jakne vizualnu privlačnost nadograđuju kombinacijama dviju udarnih boja te tamnim i sivim nijansama, a možete ih pronaći čak i u pastelnim tonovima. U paketu s dobrim sportskim raspoloženjem, dolazi i široka paleta stilskih opcija. Sportske jakne nosite s trapericama te platnenim ili poslovnim hlačama vrhunskog kroja. Kombinirajte ih s košuljama, finim pletenim puloverima ili običnom majicom kratkih rukava. Pri izboru cipela, prvo je mjesto osvojila sportska obuća, dok su kožne Chelsea gležnjače hrabrija odluka.

 

New Balance 899 kn

 

Tenisice, koje su nesumnjivo najveći trend ovog proljeća, s tehnološkim inovacijama i sve aerodinamičnijim oblicima, u svijet muške mode ulaze nadasve suvereno. Ne "srame" se svog oblika i prilagođene su za trčanje, nogomet, košarku ili planinarenje. Izrađene od laganih, prozračnih tkanina s praktičnim vodootpornim detaljima i ekscentričnim kombinacijama boja, udaljavaju se od običnih cipela. Neka svima bude jasno da sportska obuća uz vaše odjelo ne znači da ćete poslije posla ići na trčanje. Ili ipak znači upravo to?

 

Post nema komentara.