Pripadam onoj grupi ljudi koju jedva možete pomaknuti iz udobnog naslonjača i koja se ne može načuditi kada po kiši sretne nasmijane trkače, zadovoljne bicikliste pod vrućim ljetnim suncem te najranije ujutro zagrijane posjetitelje fitnes dvorana. Nisam sportašica, ni profesionalna ni rekreativna, ali znaju me zasvrbjeti potplati te znam zastrići ušima kada se riječi sport pridruži riječ moda. Ona me je držala budnom tijekom tinejdžerskih godina kada sam morala odlučiti hoću li trenirati odbojku ili ću skakati pod
košem. Odluka uistinu nije bila teška. Razmislite o uniformi jednih i drugih i ubrzo će vam biti jasno da sam radije zabijala loptu preko mreže nego je bacala na koš.

Dakle, što se događa kada se u mojem vidnom kutu nađu dobre sportske tenisice koje, uz to što su nebeski udobne i prozračne, prate i modne zakonitosti u svijetu trendova? Iznenada me spopala želja da ih prošećem u fitnes dvoranu zajedno sa savršenom sportskom opravom. Mogu to biti ultra moderne tajice i sportski top ili predimenzionirana šuškava trenerka. Uz glavu bih si isplela pletenice i među ljubiteljima sporta obvezno bih paradirala s dizajnerskom bocom za vodu. Uopće ne bih oklijevala. Prvih deset minuta zaljubljeno bih zurila u ružičaste tenisice, a zatim bih pod budnim okom prisutnih prošetala do trake za trčanje, tik pred njom se zaustavila te bih izvela nekoliko vježbi rastezanja koje naglašavaju eleganciju i prpošnost tenisica. Na kraju bih kao potpuni zaljubljenik u sport skakućući se uputila u garderobu, gdje bih se preobula, a najljepše tenisice bih obješene preko ramena kao najskuplju torbicu izvela na svjež zrak.

Bugatti 559 kn

Pogledajte što sam sve spremna učiniti za dobru sportsku obuću! ;)

 

1 komentar
Marija
Tra 12, 2019 16:08
Predivne tenisice.Da bar mogu sebi priuštiti