Na modnu scenu ih je lansirala modna kuća Balenciaga, odgovorna za fenomen neobičnih tenisica koje spajaju udobnost i stil. Tenisice bez vezica zapravo su tehnički upotpunjen hibridni model, čiji naglašen i strukturiran potplat potječe iz obitelji sportske obuće, dok je gornji dio, koji podsjeća na čarapu, izrađen od rastezljive trikotaže, neoprena ili nepromočivog pletiva.

 

 

Modni entuzijasti u ovaj su se iznimno lagan i udoban model zaljubili na prvi pogled i, iako su tenisici čarapi prognozirali kratak modni vijek trajanja, ona i dalje ostaje jedan od najprodavanijih modela u kategoriji trendi tenisica. Jednostavna i minimalistička silueta najčešće je ovijena u crnu, sivu i crvenu boju te cjelokupnom stajlingu daje upečatljiv i primjetno modni karakter. Ovaj model ima još jednu prednost u odnosu na druge tenisice. Upravo zbog jednostavnog oblika, možete ga nositi u kombinaciji s različitom, pa čak i kontrastno usmjerenom odjećom. Poslovni sako s hlačama, kvačica. Romantična haljina s volančićima, kvačica. Traperice, kvačica. Sportski sako i hlače, kvačica. Možete se čak i poigrati te kombinirati stilski neusklađenu odjeću, koju u pravu cjelinu ponovno povežu upravo tenisice čarape.

 

 

Ako se volite upustiti u ovakvu modnu igru, obratite pažnju na kombinacije boja, za koje je ove sezone poželjno da budu međusobno usklađene te s bijelom i crnom bojom stvaraju zanimljive grafičke naglaske.

 

Liu Jo 1099 kn

 

1 komentar
martina
Ožu 02, 2019 13:24
najbolje