Udobna zimska obuća do nedavno je imala samo jednu zadaću: da vaše noge ostanu tople čak i kad pritisne ona prava zimska hladnoća. Danas su zimske čizme ili gležnjače postale svestrana obuća zahvaljujući prepoznatljivoj australskoj marki toplih, krznom obloženih čizama, koje vaš zimski modni stil mogu podignuti na potpuno novu razinu. Da je udobna, topla, podstavljena zimska obuća postala onaj pravi modni hit, najviše zasluga pripisuje se hollywoodskim zvijezdama i manekenkama koje meke, podstavljene zimske gležnjače ili čizme nose i kad vani cvjeta cvijeće.

 

Replay 659,00kn

 

Kako onda odabrati prikladan stil tople zimske obuće?

Ako takvu obuću želite nositi na što više trendi načina, odaberite model koji nije pretjerano upadljiv. Dakle, podstavljenu zimsku obuću u neutralnim bojama do gležnja. Mogu je krasiti lijepi detalji ili etno motivi, ali koji ne vape za pozornošću. Što kažete na velike gumbe, pleteni detalj ili vezene motive u boji čizama?

 

Replay 659,00kn

Kako nositi tople podstavljene zimske čizme?

Nosite ih s hlačama. Bilo uz usku inačicu, koju možete utaknuti u obuću, ili sa skraćenim, širim modelima. Tu spadaju podstavljene jakne, klasični kaputi i topli, za nijansu preveliki puloveri. Izvrsno im pristaju i produljene zimske jakne i puloveri s dolčevita ovratnicima. Pravi su saveznik podstavljenih zimskih čizama traperice, u svim oblicima i krojevima, a izbjegavajte kombinacije s formalnom odjećom koja je dio vaše poslovne garderobe. Stil će izgledati usiljeno, iz njega će stršati čizme na vrlo neprivlačan način.

 

Replay 659,00kn

 

Kako održavati tople čizme od brušene kože?

Mrlje od soli i kiše uvijek možete ukloniti šamponom namijenjenim pranju ove vrste obuće. Jedino imajte na umu da šamponi za pranje brušene kože mogu promijeniti nijansu vaših čizama. Ako ste na obući napravili masnu mrlju, pospite je dječjim puderom i ostavite da stoji preko noći. Tvrdokornije mrlje poput mrlja od vina pokušajte ukloniti tako da na mjesto poprskate malo laka za kosu, ostavite da stoji nekoliko sati, a zatim premažete deterdžentom za pranje posuđa i ostavite da se osuši. Ovaj postupak možete ponavljati dok mrlja konačno ne nestane.

 

Replay 659,00kn

Post nema komentara.