Na modnom se prijestolju ove zime ustoličio poseban trend, i to trend 'zlokobnih' modnih okreta koji utjelovljuje mješavinu najljepših ženstvenih i grubih vojničkih elemenata. Drage dame, upoznajte mračnu romantiku koja se našla na modnom meniju brojnih dizajnera koji smatraju da mi žene u svom modnom životu trebamo dobre kontraste.

 

Vagabond 1199,00 KN

 

Među najljepše i najistaknutije kolekcije sa spomenutom tematikom kao prva se upisala kolekcija ispod pera Miuccie Prade. Ona je na modnu pistu poslala četicu djevojaka koje su svojim opravama i prisutnošću nevjerojatno podsjećale na Wednesday Addams.

 

Vagabond 1199,00KN

Vagabond 1199,00KN

Dok su crna čipka i motivi zimskog cvijeća najljepša kulisa romantike, robusne su vojničke čizme, koje su isto tako ključni dio nove modne slagalice, onaj modni dodatak koji prstom upire na mračnu stranu trenda.

Vagabond 1199,00KN

Neka onda svima onima koji želite usvojiti novodobni trend romantike izdamo da trebate svega nekoliko ključnih komada. Dobro će vam doći vojničke čizme s robusnim potplatom ili za nijansu blaže inačice posute 3D cvijećem, kristalima i zakovicama, duga čipkasta haljina kroja koji koketira s viktorijanskim stilom, predimenzioniran crni sako ili kaput te razni ukrasi u kosi. Dovoljno da vas odabrani komadi pod okriljem 'tame' pretvore u modnu spavalicu… Oprostite, zanesenjakinju.

Post nema komentara.