Da se u modu ponovno vraća jedna od najpoželjnijih vrsta obuće, elegantne cipele s platformom i petom, postalo je jasno kada su ih posljednjih tjedana crvenim tepihom prošetale mnoge svjetski poznate glazbene, filmske i televizijske zvijezde. Sandale i polusandale s platformom u svoje su stilove uvrstile i modne influencerice s Instagrama, a pune su ih i police naših Mass trgovina. I tako možemo samo reći da se trend cipela s debelim potplatom i službeno vratio u modu! Svi priznati brendovi obuće uvrstili su je u svoje proljetne i ljetne kolekcije obuće koje možete pronaći i na mass.si. Pogledajte ponudu najpoželjnije obuće ove sezone kod brendova kao što su Replay, Nine West, Buffalo, Steve Madden, Guess i UPCollection.

 

Retro izgled u modernoj verziji

Sve se vraća u modu, a ove godine to je nedvojbeno retro štih kao idealni završni detalj koji će modne kombinacije učiniti još posebnijima. Tražite li obuću kojom ćete začiniti svoj ormar i unijeti svježinu u outfite ovog proljeća i ljeta, onda je vrijeme da razmislite o elegantnim cipelama s platformom. Očarat će vas sandale s upečatljivim potplatom i masivnom petom koje će ove godine imati glavnu riječ. Za klasičan, ali odvažan izgled odaberite elegantne sandale s platformom u crnoj, bež ili smeđoj boji. Stižu topliji dani i toplije večeri, vrijeme je za zabave, vjenčanja i maturalne večeri. Sve su to prilike kada želimo da naši outfiti budu zabavniji, da nas primijete i da se u njima osjećamo dobro. Zato predlažemo da u svoj ormar uvrstite sandale u jednoj od najmodernijih boja sezone, zelenoj ili ružičastoj. Za još bolji efekt možete kombinirati cipele s detaljima poput šljokica i trakica koje se vežu oko gležnjeva. Naravno, elegantne cipele s platformom rado su nošene i zbog svoje udobnosti, a sve zahvaljujući debelom potplatu i masivnoj potpetici. Osim toga, sandale s platformom izdužit će vaše noge pa ih lako kombinirati i uz neke kraće suknje ili haljine.

                                      

 

Platforme – obuća za svaki dan!

Jedan od uistinu izvrsnih i svestranih modnih komada svakako su sandale s ravnim, debelim potplatom koje će ove godine vladati ljetnim kolekcijama obuće. Sve vas, koje se zadnjih sezona dojmila ova popularna ženska obuća, sigurno će oduševiti nove kolekcije koje donose još robusnije sandale za casual styling, s još debljim platformama. Fleksibilne seu i dovoljno udobne da u njima bez problema možemo provesti cijeli dan. Bez dileme, ova vrsta obuće bit će najtraženija u »street style« modi ovog ljeta.

I ne zaboravite da nam se približavaju i topliji dani koji su apsolutno savršeni za odmore i izlete u bliže ili dalje krajeve, gdje je važno bezbrižno uživati ​​u istraživanju novih krajolika kao i u novim avanturama. Sandale s debelim ravnim potplatom izvrstan su suputnik jer su udobne, a istovremeno moderne. Za takvu obuću prelistajte kolekcije Gioseppo, UCollection, Liu Jo i Bugatti.

A ako se pitate možete li ove cipele nositi uz elegantniju garderobu, naš je odgovor definitvno da.  Ljeti si možete priuštiti malo više i tako stvoriti kontrast koji je u modi uvijek poželjan. Jako se lijepo slažu s još jednim trendom koji se ove godine vraća iz davnih vremena, a to su trapez hlače. Naravno, neizostavne su i u kombinacijama s lanenom odjećom.

                                     

 

Natikače s debelim potplatima

Pripremite se da će ove godine natikače s platformom biti posvuda, nosit ćemo ih po gradu, na plaži, na odmoru, na zabavama, praktički svaki dan. U novim kolekcijama natikača s platformom pronaći ćete modele za svačiji ukus. Od minimalističkih do onih koji se primijećuju izdaleka, zatim natikače prikladne za slobodno vrijeme i onie elegantne koje rado nosimo i za večernja druženja. Upravo će vas potonje impresionirati detaljima poput potplata s uzorkom, ili vezicama i šljokicama na gornjem dijelu cipele. Možete ih pronaći kod brendova Liu Jo, Bagatt, Replay i Calvin Klein.

Čak su i Adidas, legendarne natikače za more, dobile debeli potplat i time postale ženstvenije i sofisticiranije, a prije svega svestranije. Nosive su uz maksi ljetne haljine, ali su i neizostavna obuća za plažu. No, ako svojim ljetnim kombinacijama želite dodati nešto robusnije modele, onda su za vas crne natikače Buffalo.

                       

 

Post nema komentara.