Nema sumnje, jesen i zima su godišnja doba kada čizme vode glavnu riječ u našim ormarima. Na mass-shoes.com i u Mass trgovinama diljem Hrvatske već možete razgledati najaktualnije modele čizama. Možete pronaći sve najnovije trendove, ali i vječne klasike s modernim štihom kojima ćete osvježiti svoj stajling. Oni će zasigurno biti inspiracija za lijepe zimske kombinacije, kako elegantne tako i svakodnevne. S njima možete kreirati upečatljivije outfite, pogotovo ako odaberete najtoplije trendove ove sezone, poput cjevastih čizama u bijeloj boji. Monokromatske kombinacije i dalje su vrlo moderne i vrlo jednostavan način da nadogradite svoj look. U hladnim danima rado biramo kombinacije s crnim ili smeđim čizmama, dvjema bojama koje se smatraju vječnim klasikom za ovu vrstu ženske obuće. Kad čujete riječ vječna klasika, nemojte pomisliti na dosadne cipele. Zanimljivima ih čini najtraženiji ovogodišnji detalj - piramida potpetica. Osvojila je sve vrste obuće, od gležnjača do loaferica i, naravno, elegantnih čizama. Upravo se elegantna obuća ove godine u velikom stilu vratila u naše outfite pa će vas kolekcije prekrasnih modela cipela zasigurno impresionirati. Poznati brendovi obuće, koje možete pronaći u online trgovini mass-shoes.com, dobro su se pripremili za ovu sezonu. Među njima su, primjerice, Tommy Hilfiger, Steve Madden, Liu Jo, Bagatt (bivši brend Bugatti), Les Autres, Upcollection i Tamaris.

Impresionira nas nekoliko karakteristika čizama. Osim što su važan modni komad u ženskom ormaru, ova obuća je i svestrana te se može kombinirati uz gotovo svu odjeću. Čizme na petu možemo nositi uz traperice kada želimo malo nadograditi izgled ili uz elegantan kostim uz suknju. Robusne i cjevaste čizme izvrsne su za poigravanje stilom za svaki dan. Modni influenceri pronašli su sjajne načine kako ih uklopiti u svoju jesensku i zimsku garderobu. Nose se uz pletene haljine, kratke suknje i preko hlača. Sofisticiraniji izgled može se stvoriti i kombiniranjem s različitim teksturama, poput odjeće od čipke i svilenih košulja. Pa neka započne sezona u kojoj vladaju čizme!

 

Elegantne čizme

Hladno vrijeme ne smije biti izgovor da se ne odjenemo toplo i ne obučemo elegantne cipele, bez obzira na to idemo li samo na posao ili na spoj. Ovogodišnji hit u kolekcijama elegantne obuće svakako je piramidalna potpetica koja se nalazi i na čizmama i u trenu je osvojila sve fashionistice. Za smirenu eleganciju odaberite crne ili smeđe čizme s petom, a za istaknutije outfite čizme u ovogodišnjim top bojama, kao što su ljubičasta i zelena. Savršene boje koje će zasigurno uljepšati sive jesenje dane.

                                       

 

Cjevaste čizme 

Posljednjih sezona cjevaste čizme izborile su mjesto među top modelima čizama, a koje se mogu nositi uz sve. Ovisi samo o tome što želimo postići svojim izgledom. Neka to bude opuštena elegancija, outfit po posljednjoj modi ili samo želimo nešto udobno, moderno i lijepo na nogama.

                                   

 

Čizme za kišu

Kiša i lokve neizbježne su u jesen, ali srećom i gumene čizme postale su odličan modni komad koji se može nositi svaki dan. Istina je da su prvenstveno namijenjene zaštiti naših stopala od vlage, no razveselit će vas otkriće da s njima možete kreirati i zanimljiv outfit. U svoje kolekcije uvrstili su ih svi etablirani brendovi, koji također prate najnovije modne trendove kada je vodootporna obuća u pitanju.

                                   

 

Čizme iznad koljena

Modeli iznad koljena već su nekoliko sezona nestali iz kolekcija čizama. No, ove jeseni renomirani brendovi poput Stevea Maddena, koji se svakako smatra trendseterom na području mode, zabilježili su veliki povratak. Njihove lakirane smeđe čizme na petu savršene su za odjevne kombinacije u uličnom stilu. Upcollection čizme s piramidalnom petom mogu biti idealan komad za elegantniji večernji styling. Ove čizme ne samo da su izvrsna nadogradnja garderobe za hladne dane, već su i dodatni sloj ispod odjeće koji nas štiti od hladnoće.

                                     

 

Robusne čizma

Čizme s naglašenim potplatom i nešto grubljeg izgleda posljednjih su godina neizostavni dio svih kolekcija obuće za jesen i zimu. Ima nešto posebno u njima i mogu biti onaj modni komad koji bez puno truda ističe vaš stajling i vaš individualni modni ukus. Dodaci kao što su kopče, vezice i remenčići čine ih ženstvenima unatoč robusnom potplatu. Naš prijedlog za modne kombinacije s ovim čizmama je da se poigrate kontrastima i nosite uz laganije tkanine, poput suknje od tila, za hrabriji, ali sofisticirani izgled. Jako dobro idu i uz duge kapute i kožne jakne.

                                   

 

Post nema komentara.