Tenisice, koje vole nositi i mnoge svjetske zvijezde, ove će jeseni zasigurno biti među glavnima na gradskim ulicama. U Mass trgovine i online u Mass web shop već je stigla nova kolekcija koja neće razočarati ni najzahtjevnijeg obožavatelja ove vrste obuće. Nema sumnje da su New Balance tenisice visoke kvalitete, a prednost im je što izvrsno pristaju svim širinama i brojevima stopala.

Udobnost i kvaliteta su iznimno bitni kod obuće, ali vrlo bitan je i izgled obuće. New Balance tenisice ne odstupaju od klasike - prepoznatljivog logotipa sa strane, koji se pojavljuje u raznim kombinacijama boja. I ove jeseni priča se vrti oko velikog N, bilo da se radi o kožnim modnim tenisicama u potpuno crnoj boji i naglašenom logotipu u zlatnoj nijansi  ili da je riječ o klasičnim New Balance tenisicama u bijeloj ili ružičastoj boji s vrlo upečatljivim logotipom koji je vidljiv izdaleka.. To su tenisice koje se vrlo lako mogu kombinirati s trapericama, modnim trenirkama ili dugim haljinama i hlačama na crtu.

New Balance tenisice izvrstan su odabir i za muškarce. Pristaju na sve odjevne stilove i sjajna su nadopuna modernom urbanom izgledu. Savršena su kombinacija sportske i modne obuće, a jesenska kolekcija muških modela nudi zaista velik izbor. Tenisice s gornjim dijelom od antilopa savršene su za kombinacije s elegantnim hlačama, dok sportski modeli pristaju uz traperice.

Poznato je da tenisice već dugo nisu rezervirane samo za slobodno vrijeme, tako da je sasvim prihvatljivo nove New Balance tenisice nositi na posao ili na poseban događaj poput vjenčanja ili mature.

Post nema komentara.