Obuća koju ćemo ovog proljeća i ljeta pronaći u ormaru svake zaklete fashionistice svakako su polusandale kojih su već pune police Mass trgovina, no naravno, kolekcije ove prekrasne obuće prolistat ćete i na našoj online stranici trgovina https://www.mass-shoes.com/. Sigurni smo da će polusandale uskoro postati važan modni komad u vašem ormaru.

Iako su se dugo smatrale cipelama koje bi trebale nositi starije dame, posljednjih su sezona postale jedna od najpopularnijih ženskih elegantnih cipela. Svojevrsna su mješavina loaferica i sandala te vrlo praktične obuće za prijelazno doba. Naravno, to ne znači da svoj omiljeni par polusandala ne biste trebali kombinirati uz ljetnu garderobu. Zapravo, riječ je o obući koja se može nositi u tri godišnja doba: proljeće, ljeto i jesen. Mogu se obuti na gole noge, uz tajice, a za unikatnije kombinacije možete si priuštiti i čarape sa zanimljivim uzorcima.

Polusandale posebno dobro dođu kada je na događanjima u toplijim danima poželjna ženska obuća zatvorena sprijeda. Čine nogu i cjelinu vrlo šik i odabirom polusandala nikada ne možete pogriješiti. One s nešto nižom petom ili ravnim potplatom možete nositi za svaki dan, na posao, nakon raznih obaveza, a najvjerojatnije ćete odabrati cipele s višom petom za svečani događaj ili  za kombiniranje uz poslovnu garderobu. Jeste li već uzbuđeni? Pozivamo vas da s nama istražite prekrasan svijet polusandala koje će vas zasigurno inspirirati za nove modne kombinacije.

 

Ukrašene polusandale

Ove godine jedan od najtoplijih trendova je obuća s ukrasima. Svjetlucavi detalji na cipelama nalaze se u praktički svim modelima, no naravno najviše se ističu u proljetnim i ljetnim kolekcijama elegantne obuće. A polusandale su bez sumnje pojam elegancije. Možete birati one potpuno posute kamenčićima ili šljokicama, a za minimalističkiju, ali opet efektnu modnu kombinaciju sasvim su savršene polusandale s kopčama i remenčićima oko gležnja koje su posute kristalima. Ljubitelji lijepe ženske obuće sigurno ćete se zaljubiti u ukrašene polusandale Steve Madden s prekrasnom svjetlucavom mašnom koja je zaista prekrasan detalj. Da vam nagovijestimo da se ovaj stil obuće ove godine smatra "it" artiklom. Ni kolekcija polusandala brenda Alma en Pena neće vas ostaviti ravnodušnima, a Tamaris polusandale u ružičastoj boji i sa kopčom ukrašenom srebrnim kamenčićima apsolutno su prekrasne i prikladne za svečane prilike.

                                         

 

Polusandale s visokom petom

Činjenica je da upravo visoka peta u obući čini nogu lijepom i daje dašak glamura svakom izgledu. Kada razmišljamo o tome kakve cipele obuti za gala event, vjenčanje, maturalnu večer ili samo za večernji party na koji smo pozvani, najvjerojatnije vam prva pomisao budu visoke pete. Ipak, dopustite nam da vam damo mali trik koji će vam pomoći da svojim outfitom pogodite čavao na glavicu. Riječ je o polusandalama s visokom potpeticom koje su prekrasan odabir za elegantne modne kombinacije, posebice u proljetnim danima. Možete izabrati jednostavne crne cipele, ali one su nešto posebno zbog remenčića koje vežete oko gležnja i uljepšaju cijeli izgled. U njima uvijek izgledate odjeveni po posljednjoj modi, savršeno ih kombinirate uz svu lijepu odjeću, a za mladenačkiji, svježiji i razigraniji izgled možete ih nositi i uz traperice ili ležernu garderobu.

                                           

 

Šik polusandale

Cipele u stilu Chanel obuće, koje možete pronaći i na https://www.mass-shoes.com/, smatraju se najšik obućom. No, ove godine pripremite se za pravu eksploziju šik polusandala. Od kojih možete birati? Jednobojni, crni ili bijeli, može biti i sa sofisticiranim dodacima, poput tankog lančića. Kao i svake godine, ne nedostaje polusandala s t. ja "kitten heels", mini štikle koje ostavljaju veliki dojam, a vrlo su šik i polusandale u metalik nijansama, poput zlatne i srebrne. Ako niste obožavateljica vrtoglavih potpetica ili već znate da ćete dan morati provesti na nogama, a pritom izgledati savršeno, onda nemate o čemu puno razmišljati. Pregledajte kolekcije s.Oliver, Liu Jo, Gabor, Tamaris i UPCollection.

                                           

 

Niske polusandale

Tražite li savršenu obuću za svaki dan i željeli biste svoje omiljene tenisice zamijeniti za malo elegantnije cipele? Polusandale na nisku petu pravi su spoj elegantne i ležerne obuće koja će nedvojbeno biti ugodan dodatak i osvježenje vašoj proljetnoj i ljetnoj garderobi. Odvest će vas u nove dimenzije slaganja outfita, a sigurno će pronaći mjesto na polici gdje već caruju vaše omiljene tenisice, loaferice i sandale. Također vjerujemo da nećete ostati samo na jednom paru jer ćete se vrlo brzo oduševiti različitim modelima s kojima možete stvarati raznolike modne kombinacije, pogotovo ako odaberete one u boji fuksije ili pak cipele s različitim ukrasima.

                                           

 

 

Post nema komentara.