S dolaskom ljeta te čarobne ljetne vibracije osjećamo na svakom koraku i svijet nam se odmah čini još ljepšim. Sunce sve jače sja, dani su duži i sve bezbrižniji, a sve oko nas zove na odmor i uživanje. Ovo je vrijeme kada više vremena provodimo vani, odlazimo na plažu, šetamo gradskim ulicama ili provodimo ugodne večernje zabave s prijateljima. Naravno, ljetna sezona donosi i posebne modne izazove jer se naši stajlinzi moraju prilagoditi toplijim temperaturama i lakšem načinu života. I tu na scenu stupaju espadrile - pravi ljetni klasik koji se jednostavno ne propušta. U online trgovini www.mass-shoes.com već možete pronaći raznoliku kolekciju ove lagane i iznimno popularne obuće koja se lako kombinira s raznim modnim komadima.

Zašto su espadrile toliko popularne? Možda zato što su poput kuglice sladoleda u vrućem ljetnom danu - osvježavajuće i jednostavno neophodne! Savršeno pristaju uz opuštenu ljetnu odjeću, a espadrile uvijek daju završnicu našem stajlingu. Naravno, volimo ih i jer su tako udobne! Ne čudi stoga što su čest izbor za razne prigode u vrućim danima. Ovogodišnje kolekcije ženskih espadrila koje možete pronaći u Mass trgovinama vrlo su raznolike pa kreiranje outfita s njima ovog ljeta neće biti nimalo težak zadatak. Stoga sljedeći put kada budete slagali svoju ljetnu kombinaciju, ne zaboravite na espadrile. Baš kao što je sladoled nezaobilazan u vrućim ljetnim danima, tako su i espadrile nezaobilazan dio svake prave ljetne modne kombinacije. Odaberite svoje omiljene espadrile i zakoračite u ljetne dane s pravom dozom elegancije i udobnosti.

 

Espadrile s punom petom

Espadrile s punom petom uvijek ostavljaju poseban dojam. Ove cipele spajaju lakoću i jednostavnost klasičnih espadrila sa sofisticiranim izgledom. Kada ih obučemo, istovremeno izgledamo elegantno i opušteno, što obično želimo postići stajlingom za vruće dane. Visoka potpetica optički izdužuje noge, što čini gracioznijim izgledom, no i dalje nam je u ovim cipelama vrlo udobno. To je posebno važno u ljetnim mjesecima, kada želimo izgledati prekrasno, a istovremeno se osjećati lagano i bezbrižno. Espadrile s punom petom obuća su za razne prigode i za većinu ljetnih modnih kombinacija. Savršene su za lutanje gradom kada još uvijek želimo izgledati šik, ali ležerno, mogu se nositi uz elegantnu ljetnu haljinu ili dugu suknju i tako unijeti pravu dozu elegancije u naš outfit, a da pritom ne budu previše formalne. Zašto ne nositi espadrile s punom petom za opuštene trenutke na plaži? Jako dobro idu uz tunike i ljetne haljine. Iako nisu čest odabir za svečana događanja, mogu biti obuća koju obujemo ako smo, primjerice, pozvani na ljetno vjenčanje ili neku drugu prigodu na otvorenom. Kombiniramo ih s elegantnijom haljinom ili kombinezonom i tako stvaramo elegantan look. Prekrasne espadrile s punom petom možete pronaći na www.mass-shoes.com u kolekcijama obuće Gioseppo, Tamaris i UPCollection gdje će vas impresionirati izbor boja, sve od zlatne do crvene.

                                   

 

Ukrašene espadrile

Ukrašene espadrile prava su poslastica za sve ljubiteljice mode koje svom ljetnom looku žele dodati nešto posebno. Remenčići oko gležnja, izgled čipke i detalji na gornjem dijelu cipele privlače pozornost i daju dašak glamura čak i jednostavnim svakodnevnim modnim kombinacijama. Trake oko gležnja mogu se vezati na različite načine kako bi se poigrali s elegantnijim izgledom. Ukrašene espadrile idealne su za ljetne zabave i piknike. Nosite ih uz kratku haljinu ili suknju i top kako biste stvorili razigran, ali šik izgled. Ljeto je i vrijeme raznih festivala i večernjih događanja na otvorenom, a ukrašene espadrile savršene su kombinacije za takve prilike.

                                   

 

Klasične ženske espadrile

Klasične ženske espadrile prava su definicija bezvremenske ljetne obuće. Ovaj jednostavan i šik model cipela već je desetljećima popularan odabir kako među fashionisticama tako i među svima onima koji cijene udobnost i praktičnost. Espadrile imaju prepoznatljiv potplat od užeta i gornji dio od platna ili pamuka, što ih čini laganim i prozračnim. Klasične espadrile zrače opuštenim, ali u isto vrijeme urednim izgledom. Savršen su spoj lakoće i profinjenosti i mogu se uklopiti u svaki ljetni outfit. Prirodni materijali od kojih su izrađene dodaju dašak rustikalnog šarma koji je uvijek u modi. Idealne su za svakodnevne zadatke poput shoppinga ili odlaska na tržnicu te savršeno idu uz traperice, obuća su za more, a zbog udobnosti i jednostavnosti lako ih možete ponijeti sa sobom na izlet. Lagane su, ne zauzimaju puno mjesta i pristaju uz različite outfite, što ih čini savršenim za razne ljetne avanture. Tražite li ljetnu obuću koju ćete rado nositi svaki dan, pregledajte kolekcije espadrila Tommy Hilfiger, Calvin Klein i Guess.

                                   

 

 

Post nema komentara.