Udobne su i praktične i potpuna su obuća za hladnije suhe ili kišne dane. Ove su gležnjače omiljene i zbog svoje svestranosti. Možete ih kombinirati uz sve stilove i svaku vrstu odjeće. Ovogodišnja ponuda iz Massa potaknut će vašu kreativnost u stvaranju novih modnih kombinacija koje možete postići s gležnjačama na petu.

Mnogo je stilova potpetica, potplata i materijala iz kojih su napravljene gležnjače na petu, tako da se za svaki modni ukus može pronaći odgovarajući par. Od robusnih, s gumenim potplatom, u bajkerskom stilu, pa do klasičnih gležnjača na petu u Chelsea stilu, s kopčom, ukrasima, remenčićima i ostalim zanimljivim detaljima na prednjem dijelu cipele, pa sve do gležnjača s kvadratnom petom ili onih od antilopa i glatke kože.

Sada je pravo vrijeme da “razbijete” rutinu! Uz  omiljeni par gležnjača na petu kreirajte nešto odvažniji modni stil od uobičajenog. Primjerice, klasičnu kombinaciju uskih hlača, pulovera, gležnjača i zimskog kaputa, s kojom ne možete pogriješiti, zamijenite s nešto razigranijim stilom.

Post nema komentara.