Nije marila za očekivanja drugih, već si hrabro nametnula svoja – i uspjela! Donosimo vam „Priču iz cipela“ nesuđene pravnice koja je oduvijek znala što želi…

 

Adidas, 579,00KN
Alma en Pena, 1299,00KN
Adidas, 579,00KN
Alma en Pena, 1299,00KN

 

Studirala je pravo, trebala biti pravnica baš kao i njezina majka, učila je i studirala, ali je i radila. Radila je na svom hobiju, kreiranju i izradi nakita i maštala kako će upravo to biti njezin posao. I postao je. Ona je Katarina Radnić Zmazek i prije nešto više od mjesec dana, otvorila je svoju prvu trgovinu nakitom u samom centru Zagreba.

 

 

S obzirom da je meni mama odvjetnica, bilo je izazovno na početku objasnit čime se ja želim bavit. Nije sigurno, nema novaca…i što sam ja više radila to je to bilo bolje“, otkrila nam je Kety, kako ju prijatelji od milja zovu, a usko će ju jedno maleno biće početi zazivati i: „Mama!“ Naime, prije nepuna dva mjeseca Kety je postala i majka djevojčice. „Ne treba slušat ljude oko sebe baš previše jer oni mogu snove uništit! Kad ostaneš trudna sve ti se posloži, sad je prošli mjesec dana od poroda, već imam prvi razgovor i prvu novu suradnju“, rekla nam je zadovoljno Kety, a što nam je još ispričala saznajte u video intervju. Naime, ovo je njezina „Priča iz cipela“.

 

Ovo je inspirativna priča iz njezinih cipela.

https://www.youtube.com/watch?v=mmdk-1ePOoQ&feature=youtu.be

1 komentar
martina
Lis 20, 2019 17:41
nice