Promotivna aktivnost IPANEMA - od 23.5. do 5.6.2023

PRAVILA I UVJETI PROMOCIJE "IPANEMA"
Promocija ni na koji način nije povezana s Facebookom i ni na koji način nije sponzorirana, podržana ili organizirana od strane društvene mreže Facebook. Primatelj podataka koje je sudionik dostavio nije Facebook, već tvrtka Mass Shoes d.o.o., kao vlasnik Mass Facebook stranice.

Za sadržaj promocije odgovoran je isključivo organizator – a ne Facebook. Facebook ne preuzima nikakvu odgovornost u vezi s promocijom.

Kako i gdje se odvija promocija?
Promocija će se održati na Facebook stranici www.facebook.com/MASSObuca od 23.5. do 5.6.2023 do 23:59.

Na kraju promocije izvući ćemo 14 dobitnika na Facebook profilu Mass Obuća. 5 dobitnika dobit će platnene suncobrane, 2 dobitnika stolice i 7 dobitnika tepih. Tko će što dobiti, određuje se ždrijebom. Prvih 5 izvučenih dobit će suncobran, sljedeća 2 stolice i zadnjih 7 tepih.

Nagrađeni će promotivni artikl dobiti u odabranoj Mass trgovini - o odabranoj Mass trgovini dobitnici će se dogovoriti sa Massom naknadno.

Tko može sudjelovati u promociji?

U promociji mogu sudjelovati svi koji komentiraju objavu. Ovime potvrđuju da su upoznati s pravilima i uvjetima promocije. U promociji ne smiju sudjelovati zaposlenici Mass Shoes d.o.o. i članovima njihovih obitelji.

Tko organizira promociju i poklanja proizvode?
Organizator promocije je tvrtka Mass Shoes d.o.o., koja proizvode i podjeljuje. Nagrađeni će o preuzimanju proizvoda biti obaviješteni putem Facebooka i na https://www.mass-shoes.com/blog/akcije-i-vijesti. Besplatni proizvod nije zamjenjiv za novac i nije prenosiv.

Kako i gdje se odvija izvlačenje proizvoda?
Izvlačenje će se održati nakon završetka promocije u sjedištu Mass Shoes d.o.o.. U izvlačenju će sudjelovati svi koji komentiraju FB objavu zaključno sa 5.6. 2023. do 23:59 sati. Postupak izvlačenja vodit će i nadzirati komisija sastavljena od djelatnika tvrtke Mass Shoes d.o.o. Po završetku izvlačenja komisija će sastaviti zapisnik o izvlačenju.

Rezultati izvlačenja bit će konačni.

Kada i gdje će biti proglašeni pobjednici?
Dobitnici će biti objavljeni 6.6.2023. na Facebook profilu i web stranici tvrtke Mass. Dobitnici će biti objavljeni s njihovim imenima na profilu i ispod komentara na odgovarajućoj objavi. Dobitnici nagrada bit će objavljeni s imenom i prezimenom na www.mass-shoes.com.

Kada se proizvod ne podijeli?
Ukoliko se dobitnik ne javi putem Facebook poruke u roku od 48 sati od objave na Facebook stranici Massa, smatra se da nagrada nije dodijeljena. Isto vrijedi i ako ne pošalje sve potrebne podatke unutar 48 sati od prvog kontakta s Massom. Nagrada se ne može zamijeniti za drugu nagradu ili novac.

Privatnost i zaštita podataka
Sudjelovanjem u promociji sudionik promotivne aktivnosti dopušta organizatoru prikupljanje, obradu i pohranu dostavljenih osobnih podataka. Organizator promocije zadržava pravo korištenja podataka dobivenih promocijom u marketinške svrhe. Organizator promocije se obvezuje s podacima sudionika postupati pažljivo iu skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka.
Sudionici promocije mogu u svakom trenutku zatražiti uvid, kopiranje, dopunu, ispravak, blokiranje ili brisanje svojih osobnih podataka ili prestanak obrade njihovih osobnih podataka u promotivne svrhe, sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Mass Mass d.o.o., 18.5.2023

Post nema komentara.