Puma tenisice, od milja zvane "Pumice", najvjerojatnije su bile sportska obuća koja je razbila mit da su tenisice obuća namijenjena isključivo sportskim aktivnostima. Vrlo brzo stekle su status kultne obuće, a malo koja žena ili muškarac koji voli udobnu, modernu i trendi obuću može zamisliti da Pumice ne uvrsti u svoj ormar. One su takozvani "statement" komad. Tome su svakako pridonijele i suradnje s najvećim zvijezdama modernog doba, od Selene Gomez do kraljice plesnih ritmova Due Lipe i nogometaša Neymara. Brend koji ove godine slavi 75 godina postojanja utjelovljuje hrabrost, samopouzdanje, odlučnost i radost. Nosimo ih s povjerenjem, poznate su po tome što su svestrane i odlične za moderne kombinacije uz sve stilove, a mogu se nositi i uz ozbiljnije kombinacije. Primjerice, Puma Cali već gotovo ima status kultne modne obuće, model Mayze je tenisica koja je gotovo obavezna u street stylingu, dok je Mayze Stack prepoznatljiva po karakterističnom ravnom, debljem potplatu.

Puma tenisice namijenjene su svim generacijama, muškarcima, ženama i djeci, za sve prilike, onima koji vole biti aktivni i onima kojima su tenisice nezaobilazna obuća za svaki dan. Širok izbor modela koji svake sezone iznenade nekim svježim i trendi komadom. Kolekcija uključuje ponudu sportske i modne obuće za sva godišnja doba i nema sumnje da čim obujete Puma tenisice one će postati glavna zvijezda vašeg stylinga.

 

Kakve Puma tenisice ćemo nositi ove sezone?

Proljetna i ljetna sezona u Puma kolekciju tenisica vraćaju i neke ikonske komade koji impresioniraju osvježenim dizajnom, a zajednički nazivnik svih modela je da ih obilježavaju svi najtraženiji trendovi obuće 2023. Od monokromatskih tenisica koje i dalje ostaju u modi, do kombinacije jakih boja kao što su fuksija i zelena. Sportske cipele dobile su nešto kompaktniji, još moderniji izgled, a moderne tenisice imaju nešto deblji potplat koji je ove godine neizostavan u modi. Nove kolekcije ženskih, muških i dječjih tenisica donose svježinu, boje, zanimljive i razigrane printeve koje ćete rado uključiti u svoje modne kombinacije.

                               

 

Ženske modne tenisice Puma

Bilo da tražite savršenu bijelu tenisicu za uvijek moderan monokromatski izgled ili želite unijeti malo boje u svoju proljetnu garderobu, onda ćete u kolekciji Puma tenisica sigurno pronaći svoj savršeni par. Ove su godine posebno razigrane i šarene, a u svakom od poznatih modela kao što su Mayze, Carina, Cruise Ryder, Karmen i R78 Voyage pronaći ćete par koji odgovara vašem stilu i ukusu. Možete ih nositi u različitim prilikama, stavljati na razne stajlinge, jer se slažu i uz hlače i suknje, haljine, izgledat ćete vrlo chic u bijelom odijelu i bijelim Puma tenisicama, a za mladenačke modne kombinacije nosite ih uz traperice ili ove godine uz vrlo moderne „chino" hlače u različitim bojama.

                       

 

Muške modne tenisice Puma

Muška moda usmjerena je uglavnom na tenisice, a Puma je savršena kombinacija između tzv. street style i klasične obuće. S njima možete kreirati moderan look u tren oka, posebno s klasičnim modelom Smash koji će vas ove godine oduševiti i u bordo crvenoj boji te modelom RBD s ovosezonskim must-have skate potplatom i najtraženijim kombinacijama boja, npr. kao što su crna i zelena. Čak i muška proljetna moda uključuje monokromatske tenisice, bijele ili crne. S njima vrlo jednostavno i bez puno truda možete osigurati chic stajling.

              

Dječje tenisice Puma

Dječje tenisice zasigurno su jedan od najslađih komada garderobe, a ujedno su i savršena obuća za školu i vrtić. Puma tenisice za djevojčice i dječake ovog proljeća i ljeta impresioniraju svime što nude kolekcije obuće za odrasle. S njima će i vaši najmlađi biti potpuno u trendu, djevojčice će naravno biti impresionirane detaljima u ružičastim nijansama, a dečki će također nositi posljednju modu zahvaljujući Pumicama sa skate potplatom. Mame dječaka često misle da postoji mnogo više izbora cipela za djevojčice, no nova kolekcija Puma dječjih tenisica mogla bi ih uvjeriti u suprotno.

               

Sportske tenisice Puma

Ženske i muške sportske tenisice Puma idealan su spoj dizajna i najsuvremenijih materijala i tehnologija koji su neizostavni u postizanju vaših sportskih ciljeva. Vašim stopalima pružaju savršenu potporu, amortizaciju i stabilnost. Iako je Puma posljednjih godina stekla status jednog od najpopularnijih i najjačih lifestyle brendova, Puma tenisice briljiraju u sportskim aktivnostima poput trčanja. Možete birati između različitih modela, ovisno o terenu na kojem ćete ih najviše koristiti.

Post nema komentara.