Tamaris je već odavno sinonim za kvalitetu, udobnost i stil pa ne čudi što je među najpopularnijim brendovima ženske obuće u Mass trgovinama. Poznat po svojoj predanosti, kvaliteti i inovativnom dizajnu, u svojim kolekcijama spaja najnovije modne trendove s udobnošću koju tražimo u svakodnevnom životu. Tamaris se može pohvaliti obućom koja je prikladna za razne prilike - od poslovnih sastanaka do opuštenih šetnji gradom ili večernjih izlazaka. Jedna od karakteristika Tamaris cipela je njihova cjenovna pristupačnost, pa si gotovo svatko može priuštiti kvalitetnu i lijepu obuću. Nova kolekcija obuće Tamaris pravi je praznik za oči i impresionira sve koji prate modne trendove. Uključuje sve, od trendi tenisica za ležerne dnevne kombinacije do elegantnih natikača za posebne prigode. Tamaris ima sve. Ne manjka udobnih mokasina, elegantnih balerinki ili vrlo popularnih polusandala koje su neizostavni modni komadi svake proljetne garderobe. Tamaris prati modne trendove zadržavajući svoj jedinstven i prepoznatljiv stil. Pozivamo vas da otkrijete novu kolekciju obuće Tamaris u trgovinama Mass i prepustite se čarima kvalitete, udobnosti i stila koje nudi ovaj renomirani brand.

 

Proljetna elegancija

Mokasine su simbol sofisticiranosti i stila, a nova kolekcija elegantne obuće Tamaris spaja najnovije modne trendove s klasičnim štihom koji je uvijek u trendu. Među najvrućim trendovima u Tamaris kolekciji elegantne obuće su lakirane ravne cipele s tankom petom koje svakoj prilici dodaju ženstvenost i eleganciju. Popularne su i salonke s debelim potplatom i čvrstom potpeticom koje su ugodne za nošenje, a ujedno vašoj modnoj kombinaciji dodaju dašak modernosti. Ove godine posebno se ističu polusandale s različitim visinama potpetica koje su sofisticirana obuća za posebne prilike. Neki dizajni ukrašeni su nitnama i kamenčićima kako bi dodali dašak glamura i savršeni su za noćne izlaske, vjenčanja, maturalne večeri i druge posebne događaje. U Tamaris kolekciji elegantne obuće sigurno ćete pronaći savršen par prekrasnih cipela koje će upotpuniti vaš stajling.

                                     

 

Mokasine i balerinke za svačiji ukus

Mokasine su sinonim za udobnost i fleksibilnost, a u kolekciji obuće Tamaris pronaći ćete širok izbor mokasina koje su idealan izbor za svakodnevno nošenje. Izrađene su od kvalitetnih materijala, a njihov ergonomski dizajn i moderan izgled savršen su spoj stila i udobnosti. S njima možete kreirati opušten, ali istovremeno i moderan izgled prikladan i za slobodno vrijeme i za posao. Ovog proljeća renesansu doživljavaju balerinke koje su postale neizostavan predmet u ormaru svake modne zaljubljenice. U kolekciji obuće Tamaris pronaći ćete mnoštvo modernih i elegantnih modela balerinki koje će zadovoljiti svačiji ukus. Posebno su popularni modeli s remenom oko gležnjeva ili preko rista koji pružaju dodatnu potporu i stabilnost te cjelokupnom izgledu dodaju "ono nešto".

                                       

 

 

Šik tenisice za sve prilike

Opuštena proljetna atmosfera omogućuje nam da svoj stil izrazimo na opušten, a u isto vrijeme uredan način, zbog čega su Tamaris tenisice pravi izbor za sve prilike u ovo doba godine.

Tamaris tenisice su neizostavan komad kada želimo složiti casual outfit, a pritom želimo biti dotjerani i nositi udobnu obuću. Njihov jednostavan dizajn i klasične linije osiguravaju da su uvijek u trendu, bez obzira na modne promjene. Neki modeli imaju zanimljive dodatke kao što su elegantni patentni zatvarači koji daju završni detalj cjelokupnom izgledu, dok drugi imaju robusnije potplate koji dodaju osjećaj stabilnosti i udobnosti pri hodu, a istovremeno pružaju trendovski izgled. Za sve koji se vole istaknuti i usude biti malo odvažniji u odabiru obuće, na raspolaganju su Tamaris tenisice s detaljima leopard uzorka. Nova kolekcija tenisica Tamaris zasigurno nudi ponešto za svačiji ukus. Svojom udobnošću i šik dizajnom postat će neizostavan dio vaše proljetne garderobe i rado ćete ih nositi do ljeta.

                                         

Post nema komentara.