Platforma ovim cipelama daje poseban šarm i savršene su za sve koji traže stil i udobnost u jednom paru cipela. Ove prekrasne jesenske cipele karakterizira njihova svestranost - moderne su, udobne i tople te idealne za prijelazno jesensko vrijeme. Oni našem izgledu daju dašak grubosti, ali u isto vrijeme u njima i dalje izgledamo elegantno i sofisticirano. Odličan su izbor za duge šetnje ili dnevne obaveze, a uz koji god ormar da ih kombinirate, vašem outfitu uvijek dodaju moderan štih. Gležnjače s platformom dokaz su da udobnost i elegancija mogu ići ruku pod ruku, za vas smo pripremili kratki pregled najnovijih kolekcija gležnjača s platformom koje možete pronaći na www.mass-shoes.com. N1wagovijestimo da ćete među njima, primjerice, pronaći i ove godine vruće trend tenisice do gležnjača s debelim potplatom.

 

Gležnjače Chelsea s platformom spoj su tradicije i modernog

Gležnjače Chelsea, poznate po karakterističnoj gumici na gornjem dijelu cipele, pravi su preporod doživjele šezdesetih godina prošlog stoljeća, kada su ih počele nositi tadašnje modne ikone. Zbog jednostavnog dizajna koji savršeno pristaje uz svaki stil odijevanja i udobnosti brzo su se etablirali kao neizostavan modni komad za svaki dan. Ovaj klasični model cipela, posljednjih je sezona doživio transformaciju dolaskom platforme. Deblji potplat daje dašak robusnosti ovoj gležnjači, savršene za jesenski stajling, moderne su, razigrane i fleksibilne u isto vrijeme, a mogu se nositi i za dnevne i za večernje prilike. Ova zanimljiva kombinacija tradicionalnog stila i modernog štiha unosi svježi vjetar u svijet mode obuće. Platforma daje odvažnost, dok klasični dizajn zadržava njihov elegantan duh, što znači da se mogu koristiti za stvaranje modernih kombinacija koje su istovremeno sofisticirane i odvažne. Chelsea gležnjače s platformom savršen su izbor za sve koji u svom jesenskom repertoaru garderobe žele spojiti udobnost, stil i jedinstvenost, na www.mass-shoes.com ih možete pronaći u kolekcijama brendova Guess, Art i Caprice.

                                                         

 

Hrabrost je u detaljima

Debeli potplat gležnjača, koji je sam po sebi nešto posebno, samo je osnova za mnoge zanimljive dodatke i teksture koje daju završnicu svakom jesenskom stajlingu. Ove godine brendovi kao što su Art, Converse, Liu Jo, Tom Tailor i Tommy Hilfiger posebno su se poigrali kontrastima boja, teksturama, izrazito izrezanim potplatima te dodali elegantne detalje, poput kamenčića ili torbice oko gležnja, našle su se u gležnjačama Steve Madden. Svi ovi detalji daju eleganciju cipeli koja savršeno pristaje uz robusnost debelog potplata. Osim toga, kontrastne nijanse boja i detalji, poput crnih vezica na svijetlim cipelama, ili metalnih dodataka na peti, čine ih još zanimljivijima. Ukrašene gležnjače s platformom pravi su izbor za sve koji se žele istaknuti i svom jesenskom looku dodati dašak odvažnosti. Gležnjače s platformom iznimno su fleksibilne i pristaju svakom stilu odijevanja i prigodi, a pritom ostaju vjerne svom jedinstvenom karakteru, dok će ljubitelje detalja posebno oduševiti šarene gležnjače Buffalo i Replay s motivom Minnie Mouse koje su uistinu nešto posebno, a elegantne modele možete pronaći i kod brenda Tamaris.

                                                           

 

Gležnjače s platformom i debelom petom ovogodišnji su must have

Modne marke obuće Guess i Replay poznate su po tome što svake sezone ponude nekoliko odvažnih modela i zapravo se smatraju trendsetericama. A kada smo u njihovoj kolekciji vidjeli gležnjače s platformom i debelom petom, bilo je jasno da se ovaj stil obuće ove jeseni vraća na modnu scenu. Debeli potplati i robusne štikle nisu samo trend, već cipele za samouvjerene i odlučne modne kombinacije. Savršen su izbor za svakoga tko želi ostati elegantan čak i u hladnijim danima bez žrtvovanja udobnosti. Debela potpetica nije samo elegantna, već daje stabilnost gležnjačama, a ove su cipele vrlo nosive, idealne za razne prilike, od formalnih događaja do svakodnevnih obaveza. Zbog svoje svestranosti, gležnjače s debelim potplatom i petom lako su dio mnogih jesenskih stajlinga i lijepo nadopunjuju različite stilove odijevanja, od klasičnih i elegantnih do odvažnih i urbanih. Bilo da se nose uz traperice, suknje ili haljine, gležnjače uvijek daju dašak jedinstvenosti i modernosti. S njima možemo eksperimentirati, otkrivati ​​nove modne kombinacije i izražavati svoju kreativnost. Dajte im priliku ove godine, uklopite ih u svoje jesenske outfite i uživat ćete u udobnosti i eleganciji te sa stilom prošetati kroz hladne dane.

                                                      

                                                     

 

 

 

Post nema komentara.