Od četvrtka, 31.3. do nedjelje, 10.4.2022 iskoristite 150 KN popusta kod kupnje 750 KN i više na www.mass-shoes.com.

Popust se obračunava u košarici kod završetka kupnje. Popust se u košarici obračunava automatski (kod nije potreban). 

Popust vrijedi i na artikle u akciji. Akcija vrijedi samo na web shopu www.mass-shoes.com.

 

Važno - uvjeti vračanja artikala i promjene narudžbe kod preuzimanja u trgovini:

PREUZIMANJE U TRGOVINI in uvjeti korištenja popusta

Ako kupac promijeni web narudžbu kod preuzimanja u trgovini na način, da ukupni iznos ide ispod 750 KN, onda popusti iz ove akcije kupcu ne pripadaju više, jer se promijenila vrijednost na računu. Do popusta iz ove akcije opravdane su kupnje kojih konačni iznos računa jest 750 KN i više. Ako kupac uzima artikle kojih ukupni iznos jest manji od 750 KN onda plati cijenu artikala koje vrijede u trgovini. 

Uvjeti POVRATA u toj akciji

Ako kupac vrača artikl, kojeg je kupio u ovoj web akciji, i ako to znači promjenu ukupnog iznosa računa ispod 750 KN, onda kupac nije više opravdan do popusta iz ove akcije. Kod povrata kupcu pripada vrijednost razlike iznosa na prvom računu (račun kojeg kupac dobije za web kupnju) i novome računu (na novome računu - ako je taj manji od 750 KN - kupac napravi kupnju po cijenama koje vrijede bez web akcije).

Dakle, s povratom kod kojeg iznos računa nije više 750 KN i više, promijenili su se uvjeti akcije, koja ima za korištenje popusta 150 kn uvjet kupnje 750 KN i više. 

U tom slučaju savjetujemo vama, da odlučite artikl zamijeniti i sačuvajte kupnju od 750 KN u više, jer vam na taj način priznajemo popust u vrijednosti od 150 kn.

Post nema komentara.