Ružičasta boja ovog ljeta vlada mnogim kolekcijama ženske obuće, a iako su ove godine boje snažno obilježile modu na području obuće, roza se veže i uz poznatu modnu ikonu - Barbie. Filmska Barbie nedvojbeno je pridonijela popularnosti ružičastih sandala i japanki koje su ove sezone neizostavne u stajlingu i uistinu su "must have" ljeta. Uz pomoć filma Barbie postale su još popularnije i zanimljivije. Bilo da odaberete ružičaste sandale, natikače, balerinke ili tenisice, u njima ćete zasigurno zračiti stilom i ženstvenošću. Ljeto je vrijeme kada možete izraziti svoju kreativnost i unijeti boje u svoju garderobu. Zašto ne biste počeli s parom lijepih ružičastih cipela? Možete ih pronaći u različitim modelima za različite ukuse i prilike.

 

Ružičaste natikače s petom

Ni glumica Margot Robbie, koja impresionira u ulozi Barbie, ovog ljeta ne može se odvojiti od štikli, ima ih u svim bojama, pa tako i u ružičastoj, naravno. UPCollection ružičaste natikače na petu svestrane su i mogu se koristiti u minimalističkim modnim kombinacijama, uz jednostavne komade ili ih za romantičan look kombinirajte uz haljinu ili suknju pastelnih tonova. Ova kombinacija će naglasiti ženstvenost i nježnost vašeg stila odijevanja. Isti učinak postići ćete čak i ako baš ne volite pete. Ružičaste natikače s ravnim potplatom Liu Jo također su odličan izbor za šik styling.

                                                                 

 

Pink Crocsice i Birkice

Također, udobne natikače koje u Massu nađete u brendovima Crocs, Birkenstock, Shoxxes, Zaxyj i Buffal ove su godine popularni za svakodnevnu obuću koja predstavlja savršenu ravnotežu između praktičnosti i stila. Birkenstock i Crocs doživljavaju pravu renesansu, ove su se godine ponovno popeli na vrh modne ljestvice i zauzeli srca i stopala brojnih ljubiteljica udobne obuće. Modni dizajneri počeli su se poigravati ovim kultnim cipelama, koje su se dugo smatrale samo obućom za plažu, te ih uvrstili u svoje kolekcije, što je pridonijelo njihovoj popularnosti i među fashionisticama. Birkenstocks svojim ergonomski dizajniranim potplatima pružaju vrhunsku udobnost za stopala, a njihov jednostavan, ali prepoznatljiv oblik postao je sinonim za opuštanje i prirodan stil. Crocsice su pak poznate po karakterističnom gumenom materijalu i simpatičnom dizajnu te su osvojile srca svih kojima je praktičnost i zabava na prvom mjestu kada je odijevanje u pitanju.

                                                                 

 

Roze sandale s platformom

Ove cipele su apsolutni hit ljeta. Platforma podiže vaš stil i udobnost, stvarajući dramatičan izgled s ovim potplatom, a zdepasti potplati također su popularni za povećanje visine. Sama ružičasta boja izražava ženstvenost, romantiku i svježinu, što savršeno pristaje uz ljetnu sezonu, a osim toga, ružičastu boju je zaista lako kombinirati uz različitu odjeću i modne dodatke. Ružičaste sandale s platformom Tamaris i UPCollection svestrane su, odvažne i moderne, dodajući svježinu i razigranost vašem ljetnom stilu. Možete ih staviti za različite prilike. Savršen su izbor za ljetne zabave, koncerte ili festivale i dodaju trendovski štih modnom miksu. Za noćni izlazak postanite šik tako da ih uparite sa svečanom haljinom ili suknjom za glamurozan izgled. No, ružičaste sandale s platformom nisu rezervirane samo za posebne prilike. Možete ih nositi i za svaki dan, kombinirati uz traperice ili kratke hlače za opušten izgled.

                                                                 

 

Ružičaste tenisice

Ružičaste tenisice donose svježinu i razigranost te daju svježinu svakom outfitu. Mogu se nositi uz traperice, kratke hlače ili čak suknju za sportsko-elegantan izgled. Ružičaste tenisice kombinirajte s trapericama i majicom za opušten i trendi look za svaki dan.

                                            

 

Razigrane ružičaste cipele za djevojke

Djevojke su također oduševljene modnim trendovima, a pažnju im je ovo ljeto svakako privukla obuća u ružičastoj boji. Ružičasta boja cipela omogućuje im da izraze svoju razigranost i mladenački stil. Neka zabava započne s prekrasnom ružičastom obućom za mlade dame! Udoban i jednostavan izbor za odmor svakako su ružičaste japanke, poput Crocsica, koje možete ukrasiti raznim dodacima. Još više ružičaste obuće za plažu možete pronaći kod brendova Ipanema i Replay. Također popularna ljetna obuća za djecu su tenisice i ružičaste Skechers tenisice s lampicama, vječni su modni hit, a jako cool izgledaju i kombinacije s visokim ružičastim All Starkiama. Naravno, sandale su neizostavne i ljeti, a vaše će djevojčice zasigurno oduševiti one ukrašene cvijećem, motivima omiljenih likova iz crtića, a jako su simpatične i Teva sandale koje su vrlo praktične jer ih djeca mogu nositi na plažu ili obuti za šetnju.

Naravno, ne smijemo zaboraviti još jedan par cipela, koje također dobro dođu ljeti. Ovo su roze gumene čizme. Za djevojke koje uživaju u aktivnostima na otvorenom neizostavne su ružičaste gumene čizme. Ove čizme idealne su za kišne ljetne dane, šetnje šumom i naravno za skakanje po lokvama.

 

Post nema komentara.