Dobrodošli u prekrasan svijet natikača i sandala s platformom koji vas očekuju u trgovinama Mass i na mass-shoes.com. U današnje vrijeme, kada tražimo savršenu ravnotežu između stila i udobnosti, natikače i sandale s debelim đonom postale su neizostavan dio naših modnih kombinacija. Ove prekrasne cipele spajaju najbolje od oba svijeta, omogućujući nam da izrazimo svoj jedinstveni stil dok zadržavamo udoban korak za svaku priliku u kojoj ih obujemo. Natikače i sandale s platformom donose visinu, eleganciju i sofisticiranost, dodajući trendovski izgled našim stilovima za razne prigode, od ležernih ljetnih dana na plaži do večernjih zabava i poslovnih događaja.

Jedna od najboljih stvari kod natikača i sandala s platformom je ta što su vrlo svestrane. Mogu se kombinirati uz haljine, suknje, kratke hlače i traperice. Ove moderne ženske ljetne cipele daju posebnu dimenziju i šarm modernim kombinacijama, a ujedno nam omogućuju da odjevnim kombinacijama dodamo prstohvat vlastite kreativnosti. Bilo da želimo stvoriti opušten i boemski izgled ili elegantan i sofisticiran stil, natikače i sandale s platformom su cipele za postizanje upravo onakvog stajlinga kakvog smo zamislili. Ove ženske cipele s platformom daju nam lagani korak i stabilnost, što je posebno važno kada ih nosimo duže vrijeme. Bilo da šetamo gradskim ulicama, posjećujemo događanja, uživamo u primorskom gradiću ili ljetnim festivalima, natikače i sandale s platformom čine nam udobnost na svakom koraku.

Stoga zasučite rukave i izrazite svoj jedinstveni stil uz pomoć natikača i sandala s platformom koje možete pronaći u trgovinama Mass. Otkrijte svijet mogućnosti koje donose nove kolekcije obuće s debelim potplatima i prepustite se savršenoj udobnosti i stilu koje donose u vaše modne kombinacije. Ljeto 2023. donosi zaista široku ponudu različitih vrsta sandala i natikača. Dakle, što ćemo obući?

 

Sandale s debelim potplatom i remenčićima

Sandale s remenčićima iznimno su popularne zbog svog jedinstvenog stila, udobnosti i svestranosti. Iako mogu biti robusne, mogu se nositi na razne načine za stvaranje modernog i trendi izgleda. Sandale s platformom Dr. Martens dodaju oštrinu outfitu, dok primjerice šik sandale Tamaris ili Nero Giardini djeluju mnogo nježnije. Unatoč njihovoj grubosti, ključ nošenja ovih sandala je stvoriti uravnotežen izgled. Za lagan i trendi izgled kombinirajte ih uz laganu i prozračnu odjeću poput ljetnih haljina, kratkih hlačica ili suknji. Monokromatske kombinacije mogu biti elegantne i klasične, dok kombinacija kontrastnih boja može dodati dašak dobrih vibracija koje su tako karakteristične za ljetne dane. Pokušajte se također poigrati s teksturama poput čipke, kože ili pletiva kako biste dodali dubinu i dimenziju svom stajlingu. Druga opcija je kombinacija sandala s debelim potplatom i remenčićima uz opušteniji i urbano-sportski stil. Možete ih pronaći, primjerice, kod brendova Steve Madden i Buffalo.

                                 

 

Elegantna obuća s debelim potplatom

Elegantne cipele s platformom i petom unose dašak elegancije, samopouzdanja i glamura u naše modne kombinacije. Ove ženske cipele prikladne su za razne prigode poput vjenčanja, posebnih događaja i večernjih zabava. Možete ih nositi i kada želite nadograditi svoj svakodnevni styling, kada mu želite dodati malo glamura i izraziti svoj jedinstveni stil. Ovo ljeto oduševit će vas i boje, jer elegantne cipele s platformom možete pronaći u svim najpopularnijim nijansama sezone, od kraljevsko plave, ružičaste, kao i klasičnih nijansi poput crne, bijele, zlatne i srebrne. Vrlo zanimljivi platform potplati mogu se pronaći u Massu raznih poznatih brendova. Pregledajte kolekcije Replay, Tamaris, UPCollection i Nine West za svoj novi par elegantnih debelih sandala i japanki.

                                 

 

Natikače s platformom su “must-have” ovog ljeta

Ove su godine debele natikače ponovno stekle popularnost jer na jedinstven način spajaju udobnost i stil. Ovaj se trend vratio zbog svoje funkcionalnosti, dodajući dašak opuštenog šika ljetnom stajlingu. Odaberemo li one koje su ukrašene vrpcama, cvjetićima, logotipima ili drugim zanimljivim detaljima, u naš ormar dodaju još malo daška našeg individualnog modnog ukusa. Mokasine s debelim potplatom odličan su izbor za opuštene ljetne dane, kada želimo udobnu, a istovremeno trendi obuću. Mogu se nositi na plaži, uz bazen, na odmoru, u šetnji gradom ili čak kao dio ležernijeg outfita za posao.

Sandale i japanke s debelim đonom stoga su zaista vrući trend ljeta 2023. i mogu se vidjeti između ostalog i na crvenim tepisima. Osim modernog izgleda, donose udobnost, dodaju visinu i omogućuju ženi koja ih nosi da izrazi svoj osobni stil. Različiti stilovi sandala i natikača s platformom omogućuju nam da odaberemo one koje najbolje odgovaraju našem modnom ukusu i prilikama za koje ćemo ih nositi.

                                                           

 

Post nema komentara.