Konačno smo dočekale ljeto! Istina je da smo očekivale ​​normalniji prijelaz s 15 na 25 stupnjeva – kako bismo obukle onu prijelaznu jaknu za koju smo svog dečka žustro uvjeravale da nam je stvarno potrebna u našem (pre)punom ormaru. I da... sada je nekako ne trebamo jer smo se našle u vrućem ljetu gdje je i majica s tričetvrt rukavima previše.

 

 

Ovogodišnji trend vrti se oko bijelih haljina i golih ramena. Definitivno je vrućinu lakše preživjeti u nečemu takvom, ali uvijek je problem što obuti. Problem je jer imamo previše cipela, ali zapravo nijedan par ne paše uz novi komad u ormaru! Za mene je udobnost uvijek na prvom mjestu (i, naravno, izgled). Nećemo kupiti ružne cipele jer su nam udobne. To vjerojatno nijedna žena na svijetu nije izgovorila, a još manje učinila!

 

 

U mom se ormaru gotovo uvijek nađe tisuću i jedan par tenisica. U svim mogućim bojama, modelima, uzorcima... Nekako mi se čini da je to obuća koja elegantnim i ženstvenim komadima dodaje smjelost i outfit čini ljepše nosivim i ležernijim. Svakako je u njima udobnije i izdržljivije preživjeti cijeli dan. Jer svatko tko barem približno poznaje moj stil i slijedi moj blog zna, da sam postala potpuno luda za žutom bojom – zato je izbor tenisica u žutoj boji bila očekivana odluka.

 

s.Oliver 499 kn

 

Međutim, nije samo boja bila ta zbog koje sam se odlučila da ovaj par spada u moj ormar – već činjenica da je potplat izrađen od pjene, što tenisicu čini mnogo lakšom i luuuudo mekanom, dok je ujedno od materijala koji prianja uz stopalo i nozi pusti da diše. Dakle... nekako nisam morala dodatno razmišljati o tome hoću li ih uzeti ili ne... Meni su na nozi zbilja super! A što ti misliš??

Fotografinja – Enja Brelih

 

Post nema komentara.