Prijelaz iz ljeta u zimu. Ni ne znam kad su prijelazne jakne iz mog ormara posljednji put bile nošene. Vjerojatno je već druga godina zaredom da su beskorisne – jer smo uskočili u zimu. No, sad barem imam izgovor da ponovno obujem svoje omiljene cipele.

 

Les Autres 799 kn

 

Ove gležnjače na petu koje savršeno pristaju stopalima, meni su osobno jedne od dražih cipela. U svojoj zbirci ih sigurno imam podosta, ali uvijek treba potražiti kakav nov par. Takav koji oživi ormar i dodaje smjelost.

 

Ovaj sam se put zaljubila u crne gležnjače sa srebrnim detaljima. Nisu to nekakvi posebni detalji, već zapravo sjajne niti. Premda sam ovaj par cipela više zamišljala za kakav večernji izlazak ili nešto slično, čini se da super paše uz apsolutno sve.

 

 

Ovaj sam ih put obula u kombinaciji s malo udobnijim outfitom, koji je s ovim cipelama definitivno postao mnogo zanimljiviji! Mislim da ćemo ovu hladnu nadolazeću zimu na ulicama vidjeti mnogo ovakvih ili nešto drugačijih gležnjača. Zbilja me zanima za točno koje ćete se ohrabriti vi.

 

Post nema komentara.