Kada stigne ljeto, bosa stopala su prvo što mi padne na pamet. Naravno da ne doslovno bosa - iako priznajem da je šetati se ljeti bosa po pijesku jedan od mojih većih užitaka, već mislim na otvorene sandale!

 

 

Uh, sandale u tisuću i jednom obliku. Budući da sam pristalica udobnosti, sandale na petu za mene su poseban podvig. Obožavam nositi pete i vjerovali ili ne, uvijek nađem one koje su uistinu udobne, iako su prava rijetkost. Dakle, da u njima mogu provesti barem nekoliko sati, a da pritom ne zadobijem ništa više od kakvih "lakših" ozljeda. U "lakše" ozljede definitivno ne spadaju žuljevi!

 

UPcollection 299 kn

 

Dakle, kako god okrenete, sve su cipele na petu u mom ormaru jedne od udobnijih koje se mogu kupiti. Ali što se tiče tih "mules" od trapera, mogu reći samo jedno. Na prvi pogled, riječ je o otkačenoj cipeli. Dok je ne obuješ, nije ti baš najjasnije kako će zapravo izgledati. Nadasve te iznenenadi kako jednostavne i, NARAVNO, udobne su za nošenje! Zašto jednostavne za nošenje? Zbog toga što ih jednostavno natakneš, nema vezivanja onih milijun trakica koje na slici inače izgledaju super, a onda ih moraš tijekom 10-minutnog hoda bezbroj puta popraviti i iznova zavezati! Dakle, zašto odabrati ove cipele bila je više nego jednostavna i brza odluka!

 

 

Nažalost, još uvek nije bilo prilike da budem uistinu odvažna i uz traper cipele iskombiniram cijeli look u istom materijalu, ali obećavam da će sljedeći post biti jako odvažan i da ću pokušati nešto što nije baš tipično za mene i u mojoj zoni komfora!

 

Post nema komentara.