U Mass trgovinama i na internetskoj trgovini mass.si dobro smo pripremljeni za novu sezonu, a ljubitelji sporta ovog proljeća moći će birati između novih, poboljšanih i još ljepših tenisica renomiranih marki kao što su Adidas, Nike, Skechers, New Balance i Puma.

Ovog proljeća kolekcijom ženskih sportskih tenisica dominira bijela - na potplatima kao i na gornjem dijelu tenisica. U Mass trgovinama i na mass.si pronaći ćete i kvalitetan i učinkovit pribor za čišćenje bijelih tenisica.

Osim bijele boje u novim kolekcijama marki Adidas, Nike, Skechers i Puma možete birati i između pastelnih nijansi i, naravno, još jedne bezvremenske klasike - crne sportske tenisice.

U Mass trgovinama i na mass.si kategoriji sportskih tenisica oduvijek smo davali mnogo pažnje, a ovog proljeća na svoje će doći i svi muškarci koji se bave sportom. Sportske tenisice odavno su muški modni predmet koji ne nedostaje niti u jednoj garderobi. Muškarci obično radije pribjegavaju klasičnim muškim bojama poput crne, tamnoplave, bijele i njihovih kombinacija.

Prilikom isprobavanja tenisica uvijek pripazite da između prstiju i prednje strane tenisice imate prostora za najmanje pola nožnog prsta.

 

 

Post nema komentara.