Tenisice su obuća za koju se svi brzo vežemo, a sigurno i vi u svom ormaru imate par kojeg se ne možete odreći, ali već razmišljate kako bi bilo vrijeme da kupite novi model ove obuće. U novim kolekcijama tenisica u trgovinama Mass i na mass-shoes.com sigurno ćete pronaći one koje će vam osvojiti srce i biti živahan, ugodan dodatak vašoj garderobi za toplije dane. Kolekcije tenisica za proljeće i ljeto zaista su raznolike, zanimljive, a i uz ovu obuću pronaći ćete sve najpopularnije brendove i trendove ove sezone, od boja do potplata svih vrsta. Davno su prošla vremena kada je samo jedan stil tenisica bio moderan i mogli smo birati samo između modernih i sportskih tenisica. Granica između njih ionako je odavno nejasna, a oba stila nosimo u različitim prilikama. Zahvaljujući promjenjivim trendovima možemo nositi i cipele po najnovijim modnim trendovima za sportske aktivnosti. Na taj način možemo bezbrižno, udobno i sa stilom nastaviti svoj put prema našem cilju - biti spremniji i postizati dobre sportske rezultate. Za to će se bez sumnje dobro pobrinuti tenisice trenutno najpopularnijih brendova sportske obuće On Cloud i Under Armour.

I ove godine ćemo se teško pretvarati da nemamo što odjenuti. Mogućnosti da svoj stil upotpunite modernim tenisicama gotovo su beskonačne, dapače, ove godine možemo pronaći tenisice na 101 način. Ako malo pretjerujemo, naravno. Ali jedno je sigurno – tenisice ćemo nositi u svim mogućim verzijama i izvedenicama. Svima je zajedničko da su izuzetno udobne, svestrane i prikladne za sve prilike.

Tenisice su svakako među TOP 5 modela obuće koji ne smiju nedostajati u vašim modnim kombinacijama, barem u proljeće i ljeto. Odjevna kombinacija s njima je praktična i ujedno iznimno moderna, a zahvaljujući raznolikoj ponudi najnovijih kolekcija tenisica renomiranih brendova, inspiracije za outfite ove vam godine zasigurno neće ponestati. Pretražite Puma, New Balance, Skechers, Steve Madden, s.Oliver, Guess, Replay, Liu Jo, Tommy Hilfiger, Calvin Klein i Adidas za svoj novi par udobne i popularne ženske i muške obuće u Mass trgovinama.

 

Potplati i boje koje ne možete propustiti

Bez obzira kojim stilom tenisica odlučite ove sezone osvježiti svoju proljetnu garderobu, sigurno ćete biti uzbuđeni birati između raznih stilova potplata. Kod svih kolekcija jako su se potrudili da naši outfiti s tenisicama budu nešto zaista posebno. Kada su tenisice s grubim potplatom prije nekoliko sezona počele osvajati modnu scenu, svima nam je trebalo dosta vremena da prihvatimo ovaj trend. Ove tenisice imaju tu prekrasnu osobinu da, iako su dio kolekcija svake sezone i zapravo su postale modna konstanta, samo malim trikovima uvijek ostaju na vrhu najpopularnije obuće. Svake godine donose svježinu i dašak modernog u naše ormare.

Ove godine potplati su još naglašeniji, još upečatljiviji, a tenisice još ljepše. Čak su i brendovi koji se smatraju klasičnijima obratili pozornost na naglašene potplate. Takvi su, primjerice, New Balance i Converse. Žene ih uključuju u gotovo sve modne kombinacije, jer su prikladne kako za sportsko elegantne kombinacije, tako i kao obuća za elegantnije odjevne kombinacije. Nema ništa loše u nešto robusnijem paru Steve Madden tenisica s lepršavim hlačama ili čak dugom haljinom. Jako lijepi modeli, ali za sofisticiranije odjevne kombinacije pogledajte modele iz Liu Jo kolekcije tenisica. Ove godine vratio se trend “skate” potplata, koji se nalaze i na ženskim i na muškim tenisicama i odlično idu uz traperice, a među popularnijima su tenisice s printom i platforme. No, odaberete li i tenisice u jednoj od najtrendi boja ove sezone, dobit ćete modnu kombinaciju.

                                           

 

Pobjedničke boje i uzorci sezone

Ove godine lako možete smisliti novi par tenisica za svaki dan, jer ne samo da postoji mnogo različitih modela, već ih sve možete nabaviti u različitim bojama. Za svačiji ukus i za svaku priliku ponešto, ali naravno prednjače boje i uzorci koji diktiraju tempo modnih kombinacija ovog proljeća. Boje koje pršte energijom, poput fuksije, ljubičaste, tirkizne i žute, bez sumnje su one koje daju završni dodir. Boje i zanimljive kombinacije boja mogu se pronaći i kod muških tenisica, no u trendu ostaju monokromatske tenisice u bijeloj i crnoj boji. Jednostavne su i pouzdano pružaju šik izgled. Uzorci daju malo više odvažnosti našoj odjeći. Šareni cvjetići na potplatima Puma tenisica i kombinacije svih najpopularnijih boja ovog proljeća svakako su među najrazigranijima. Odličan efekt postižu i tenisice na kojima je uzorak pročišćen, poput loga ili samo sitnog detalja u leopard printu. Među najzanimljivijima su bez sumnje tenisice na kojima je otisnut jedan od legendarnih likova iz crtića, Mickey Mouse ili Donald Duck.

                                     

 

Retro je novi modni izričaj

Adidas, Converse i Puma tenisice u svojim originalnim verzijama vječni su klasici u koje se kunu žene i muškarci. Retro ne znači zastarjelo, retro je postao must-have modni trend koji zapravo unosi dašak modernog u naše modne kombinacije. Nikada ne možete pogriješiti s Converse Chuck Taylor tenisicama, niskim ili visokim.

                                     

 

 

 

 

Post nema komentara.