Ove jeseni ispunjavamo želje! Na mass-shoes.com nadopunili smo ponudu obuće raznolikim izborom modela kolekcije ženskih i muških tenisica. Za svaku priliku i za svaki modni ukus. Ako su vam tenisice slaba točka i teško je odoljeti modnoj kombinaciji bez ove popularne obuće, onda ćete ove godine ponovno moći odahnuti. Vladat će u street stylingu, u outfitima za posao i školu, za slobodno vrijeme, a naravno bit će neizostavan komad opreme za sport.

Tenisice će ove sezone biti šarene, kompaktne, s puno naglašenih detalja poput logotipa, uzoraka i printova na potplatima. Zahvaljujući modelima u retro stilu koje nude Calvin Klein, New Balance i Reebok, moći ćete unijeti dašak nostalgije u svoj casual styling. Posljednjih sezona tenisice su postale must have svakog modnog entuzijasta. Ponajviše zato što su ne samo izuzetno udobna obuća, već su postale modni komad koji lijepo nadopunjuje gotovo svaki stil. Naš savjet je da se ne suzdržavate pri slaganju outfita, uživajte u "miješanju" boja i uzoraka, ne bojte se kombinirati tenisice i uz neki elegantniji stajling. Kod ovog posljednjeg najsigurnija je monokromatska kombinacija, što znači da su odjeća i tenisice u istoj nijansi. Poigrajte se s različitim materijalima, primjerice kombinacija satenske suknje, pletenog pulovera i tenisica s debelim potplatom izgleda jako chic. Trik je i u stylingu s modnim dodacima, a nećete pogriješiti ni ako cijelom looku pridodate trendi torbu. Muškarci, za opušten, ali opet dovoljno elegantan izgled, tenisice možete nositi uz tamnije traperice i sako.

                                     

 

Tenisice za slobodno vrijeme

Ležerna moda zapravo je glavni modni trend već nekoliko sezona i svi je volimo. Modni must-have komad ovog trenda su naravno tenisice koje se uz odjeću za slobodno vrijeme mogu kombinirati na stotinu i jedan način. Želite li biti posebno trendi, ove jeseni odaberite tenisice sa skate potplatom. U mass trgovinama ponuda obiluje muškim i ženskim modelima tenisica s ovakvim potplatom i možete ih pronaći u Nike i Adidas kolekcijama tenisica.

Za hladnije dane odličan izbor su tenisice- gležnjače, ove godine posebno zanimljive jer dolaze u zanimljivim bojama i printevima koji dozvoljavaju razigraniji i maštovitiji stil. Model koji je dobro savladao brend Replay oduševit će vas jer je riječ o uistinu svestranoj i korisnoj obući. Converse tenisice s robusnim potplatom vrhunac su svakog urbanog stila. Slične modele tenisica ove godine naći ćete i kod brenda Tommy Hilfiger. U njima se dobro osjećaju žene i muškarci svih generacija.

Jednobojne chunky tenisice konstanta su posljednjih modnih sezona, a popularne su i zato što su, unatoč robusnosti, zaista nešto posebno. Vrhunac su svakog casual outfita, ali su i vrlo lagane za kombiniranje. Potplati su robusni i ističu se. Primjerice, Buffalo tenisicama činjenica da su monokromatske dodaje pravi štih minimalizma. Jednom kada vas ova kombinacija osvoji, ostat ćete joj vjerni zauvijek.

                                         

 

Elegantne tenisice

Manje je više i u modi, a obično su moderne tenisice one koje su u osnovi prilično jednostavne, ali dorađene šik detaljima. Mogu se nositi uz elegantnije suknje i hlače. Takav styling posebno pristaje svima koji puno stoje ili imaju puno posla. Možete birati bijele Guess tenisice sa zlatnim uzorkom, no ako volite upečatljiviju obuću sigurno će vam se svidjeti Liu Jo tenisice sa životinjskim printom. Dovoljno su minimalističke, a istovremeno će zadovoljiti sve ljubitelje uzoraka na obući. I u muškoj modi tenisice su postale obuća koja se može nositi i uz ozbiljnije stilove.

                                         

 

Modne tenisice

Ponekad je riječ "pomodno" imala konotaciju da se radi o nečem ozbiljnom ili samo za odabrane koji su svaki modni trend savladali do posljednjeg detalja. No, sve veća popularnost tenisica u modnim stajlinzima stvorila je revoluciju. Zahvaljujući obući, koja je sama po sebi jedinstven modni komad, svaki styling može biti nešto posebno.

Guess tenisice s robusnim potplatom, Liu Jo sa šljokicama i debelim potplatom već su nekoliko sezona "it" obuća za kojom su žene tražene. Gioseppo s geometrijskim uzorcima uvijek je dobar izbor i rado viđeni modni komad na svakoj fashionistici. A brendovi tenisica kao što su Steve Madden i Replay donose dašak ulične mode iz svih svjetskih modnih prijestolnica u naše ormare.

                                           

 

Tenisice za sport 

Sportske cipele više nisu dosadne, pogotovo zahvaljujući popularnim Skechersicama. I ovogodišnja kolekcija ovih udobnih tenisica razmazuje nas bojama i zaista je dobra motivacija za sport. Ne zaostaju ni drugi poznati brendovi sportskih tenisica, poput Pume i Nikea. Zaljubit ćete se u Pumice u neon zelenoj boji. Jednostavne i monokromatske Nike sportske tenisice praktički su must have u ormaru svake ljubiteljice kretanja. Jesenski odlasci u prirodu puno su ugodniji u dobroj obući, a kao i svake godine dobar izbor za žene i muškarce je Adidas Terrex.

 

Post nema komentara.