Sandale, špagerice, balerinke, pa čak i čizmice - ljeto nam svakako nudi najširi izbor obuće. A kao i nekoliko dosadašnjih sezona, i ove će godine moje ljeto biti u znaku natikača. Samo što je ovaj put, model koji me je oduševio, vjerojatno njihova najelegantnija, najženstvenija i najmodernija verzija!

 

 

Prilikom odabira cipela, uvijek pazim na nekoliko kriterija koji moraju zadovoljiti moj ukus, osobni stil i, naravno, osjećaj dok ih nosim. S godinama je, naime, udobnost postala jedan od mojih ključnih uvjeta pri kupnji obuće. Zato sam još više iznenađena što su ove natikače zadovoljile upravo sve moje zahtjeve.

 

Tamaris 399 kn

 

Ove zelene, satenske ljepotice upale su mi u oči u trenutku kad sam ušla u trgovinu. I kao što su prekrasno izgledale na polici, tako su i odlično pristajale mojoj nozi! S pravom visinom pete, savršenom nijansom boje, elegantnim odabirom materijala, udobnošću i lijepim detaljima, Tamaris sandale ove će godine zasigurno oblikovati moje modne kombinacije. Možda se zbilja ne radi o klasičnoj natikači, no u stvarnosti je takva vrsta cipele izuzetno praktična i savršeno odgovara različitim lookovima za različite prilike. Kombinirat ćemo ih s laganim ljetnim haljinama i večernjim izlascima, kao i ležernim i svakodnevnim modnim komadima (poput traperica), s kojima će čak i klasična kombinacija dobiti onu pravu modnu točku na i!

 

Post nema komentara.