Ljeto je vrijeme kada si možemo priuštiti malo više u modnim kombinacijama, a prije svega preferiraju se one cipele koje su udobne i u kojima nam nije prevruće. Tijekom godišnjih odmora svi želimo samo uživati, istraživati ​​nova mjesta i bezbrižno se družiti, stoga je odabir obuće u kojoj se osjećamo ugodno vrlo važan. Kada hodamo po izbijeljenom asfaltu u mjestima za odmor ili nakon dobrog doručka po vrućini hodamo prema plaži, dobro nam dođu udobne japanke i sandale. I ako su se ne tako davno smatrale onom obućom koju su na moru uglavnom nosili strani, stariji turisti, posljednjih su sezona postale popularan modni komad i među mladima, a posebno ih vole fashionistice. Toliko različitih modela udobnih japanki i sandala za žene, muškarce i djecu koliko ove godine možete pronaći u Mass trgovinama niste vidjeli. Stoga ne sumnjamo da ćete u kolekcijama ove obuće pronaći savršeni par za sebe koji će vas pratiti u vašim ljetnim avanturama, a ujedno dati završni pečat vašem outfitu za vruće dane.

 

Nije ljeto bez legendarnih Birkenstockica

Fashionistice dobro znaju kako privući pozornost modnom kombinacijom - davanjem kontrasta, bilo da je riječ o bojama, materijalima ili kombiniranjem različitih stilova. Ove godine njihov ljetni izbor br. 1 je svakako legendarne Birks, kako ih mi od milja zovemo, Birkenstock natikače, koje se ove sezone mogu pronaći i u Mass trgovinama. Ovaj legendarni brend je "it" modni trend, a zbog njegove sve veće popularnosti i drugi brendovi obuće osigurali su slične modele koji se obavezno nalaze u ljetnim kolekcijama obuće. Kažu da će vas Birkenstocks u trenu osvojiti svojom udobnošću, a nakon što stanu na noge, postaju vaš omiljeni ljetni modni komad. Za udobne natikače koje imaju potplat od pluta i karakterističnu kopču na gornjem dijelu cipele, osim Birkenstocka na mass-shoes.com potražite i kolekcije brendova Guess, Gextop i Zaxy.

                                             

 

Počinje nova era Crocsa

Ako ste nedavno posjetili neku od svjetskih metropola, vrlo brzo vam je postalo jasno da se Crocs obuća, od koje mnogi vrte nosom, vraća u punom sjaju. Gotovo da nema trgovine odjećom u kojoj se u najnovijoj kolekciji za ljeto ne nađe neki od Crocsovih modela, a u njima brojni turisti istražuju grad. Ženske Crocs natikače također su one kojih ove godine neće nedostajati u blagdanskoj torbi slovenske modne influencerice Hajdi. “Obuća koja je podijelila svijet na dva pola – jedni je vole, drugi ne. Na kojoj si ti strani?", napisala je na svom Instagram profilu kada je objavila stil s jarko ružičastim natikačama, dokazujući da i Crocsice mogu biti iznimno moderne. Kombinirala ih je s trapericama i objavom izazvala val oduševljenja među svojim pratiteljima. Naravno, ovo je i jedna od najpopularnijih cipela za djecu, koja obožavaju ove natikače. Izuzetno se lako obuvaju, a uz to su i vodootporne, zbog čega ostaju cipela broj jedan 1 za more. Ne kližu se po morskom dnu i iznimno su jednostavne za održavanje. Kolekcija Crocs natikači i sandala za žene, muškarce i djecu, koje već možete pronaći u Mass trgovinama, ove je godine raznolika i za svačiji ukus ponešto.

                                           

 

Japanke i sandale s platformom

Vjerojatno ste u posljednje vrijeme često čuli izraz "Scuba" natikače za određeni model natikača. Neki kažu da izgledaju svemirski, da su grube, ove debele natikače i sandale, ali to su zapravo cipele u stilu Yeezy. Prvo što primijetite na ovim natikačama i sandalama je da imaju debeljuškasti potplat, ove godine vrlo popularnu platformu i zaobljenu siluetu. Posebno je ovaj model ljetne obuće popularan među poznatima i važan je modni detalj u stilovima ulične mode. Za najpopularnije natikače i sandale s platformom u svim najtraženijim bojama ove sezone, od ružičaste do narančaste i bijele, potražite kolekcije obuće Tommy Hilfiger, Liu Jo i Buffalo na mass-shoes.com.

                                           

 

 

Od plaže do grada

Vodootporne natikače i japanke, za koje ponekad ne biste ni pomislili da ih možete nositi u grad, posljednjih su sezona dobile i mnogo elegantnije verzije koje su također prikladne za kombiniranje uz casual outfite za svaki dan. Među najpopularnijim japankama svakako su brendovi Ipanema i Zaxy koji sve češće u svoje kolekcije uvrštavaju moderne japanke. Calvin Klein, Replay i Puma japanke nezaobilazna su obuća za odmor ili šetnju gradom.

                                         

 

Post nema komentara.