Znate li da postoji potpuno jednostavan način osvježenja jesenske garderobe? S novim parom modernih cipela!


Ove jeseni oduševit će vas nova kolekcija obuće koja je topla, udobna i nadasve jako trendi. S jednobojnim gležnjačama, gležnjačama chelsea s debelim potplatom ili mokasinama koje se ove godine vraćaju s naglašenim potplatima, postići ćete sve od sebe. Svaki model popularne jesenske obuće osvježen je i bit ćete uzbuđeni pregledavati najnovije kolekcije obuće renomiranih marki.


Moksini s naglašenim potplatom
Vječni klasik koji je ove godine doživio modernu transformaciju. Ove jeseni vašu će modnu kombinaciju lijepo upotpuniti mokasine s naglašenim potplatom, a ljubitelje elegantnije obuće oduševit će još jedan detalj - ogrlica. Creator crne lakaste mokasine prikladne su i za večernje stylinge.

Cjevaste čizme
Čizme su jedna od najpopularnijih cipela za hladnije jesenske dane, nikad ne izlaze iz mode, samo nas svake godine oduševe osvježenim modelima. Ove godine radi se o cjevastim čizmama koje su mekane, udobne i mogu se kombinirati i s hlačama i sa suknjom.

Gležnjače s robusnim potplatom
Trend naglašenih potplata nastavlja se i ove jeseni u gležnjačama. Svi znamo da su ovo jedne od najcjenjenijih cipela. Budući da ih možete kombinirati s gotovo svim stilovima, čine da izgledate odjeveni po posljednjoj modi, a bit će i ugodno topli u hladnim jesenskim danima. Crne gležnjače Liu Jo s robusnim potplatom, pomalo podsjećaju na bullere, ali u elegantnijem dizajnu zasigurno će vas impresionirati.

Obuća u bež nijansama
Ove godine monokromatsku obuću lako je ne propustiti, moglo bi se reći da je hit ove jeseni. Izađite iz okvira i zamislite bež čizme s vezicama Sherlock Soon. Izuzetno su udobne i dat će dašak svježine i odvažnosti u vašem izgledu.

Tenisice s naglašenim potplatom
Obuća koju nosimo tijekom cijele godine i neizostavan je modni komad čak i u jesen. Među pet najboljih trendova ove sezone definitivno su jednobojne tenisice, poput modnih tenisica Steve Madden s prozirnim potplatom i tenisica s naglašenim potplatom. Replay tenisice u zlatno -crnoj kombinaciji boja zaista su šik i zadivit će sve ljubitelje sportske elegancije.

Na kraju, iznenađenje ... Ljubitelje udobnosti zasigurno će razveseliti vijest da je većina modnih marki u svoje kolekcije uvrstila papuče u kojima ćete se razmaziti kod kuće. Zaljubit ćete se u ugodno tople Tommy Hilfiger papuče
od umjetnog krzna Tommy Hilfiger, a one odvažnije zasigurno će zadiviti prizor crnih ili srebrnih Calvin Klein papuča.

              

Post nema komentara.