Ovog proljeća bit ćete poput kraljica, jer će vas obuća na policama Mass trgovina razmaziti širokom ponudom primamljivih izbora cipela. Osim oblikom, debelim potplatima i raznim dodacima poput remenčića i privjesaka, ovogodišnje cipele se ističu i posebnošću boja! Boja je često presudni element kod odabira nama idealnih cipela, pa bismo mogli reći da boje vode glavnu riječ! Kako bi pratili ovaj ključni proljetni trend, i oni najpopularniji brendovi obuće poput Steve Madden,Replay Liu Jo, Converse, Skechers i Creatora, potrudili su se oplemeniti svoje modele nizom boja, što najbolje možete provjeriti u online trgovini MASS.

 

Posebne u svakom pogledu

I bez brige! Boje će osvojiti i ljubitelje klasike, čak i one koji nose isključivo smeđe i crne cipele. Sigurni smo da će vam se raspoloženje momentalno poboljšati kada pogledate prekrasne proljetne modele tenisica, mokasina i druge obuće. Trendovi boja za proljeće 2022. unose pozitivu i dobre vibracije dok u isto vrijeme pružaju jednostavnost kombiniranja s bilo kakvom odjećom za bilo kakve prilike. Jeste li pozvani na vjenčanje? Imate važan poslovni sastanak? Maturalnu večeru, spoj ili druženje s prijateljima? Sve su to događaji na kojima želimo impresionirati, stoga neka to bude u cipelama u jednoj od TOP boja ovog proljeća.

 

Neutralno ili raskošno?

U danima kada nas počnu milovati prve tople zrake sunca, gradske ulice također oživljavaju i postaju mondena mjesta. Ove godine su ih preplavile cipele u tzv. neutralnim bojama koje s lakoćom možete nositi na mnoštvo različitih outfita jer pristaju savršeno uz sve kombinacije. Zavirite na Instagram modnih influencerica i vidjet ćete da su ovogodišnji outfiti sve odvažniji. Kombiniraju snažne nijanse odjeće, obuće i modnih dodataka, različitih materijala i s njima prenose svoju priču. Zašto ne bi?

Istražite s nama svijet prekrasnih boja ovogodišnje proljetne obuće i uvjerit ćete se da put do savršenog stajlinga nikada nije bio jednostavniji!

gležnjače Tamaris                            salonke Guess

 

Baby roza i baby blue

Baby roza ovog proljeća postaje neizostavna boja koju ćete pronaći kod svih modela obuće, od robusnih gležnjača do tenisica. Ovim oku ugodnim baby nijansama možete začiniti i minimalističke i one nešto luksuznije stajlinge. Najljepše ih je kombinirati s odjećom u bijeloj boji i osigurati se da vaš modni stil zaživi! Evo našeg prijedloga za kombinaciju s kojom ćete stvarno zasvijetliti: bijelo odijelo i baby plave sandale, takav look ne može proći nezapažen!

Dječje ružičaste gležnjače savršene su za jednobojne stajlinge koji su i ove godine "in", a uz ružičaste tenisice ovog proljeća možete kreirati najodvažniju kombinaciju boja - uz hlače ili haljinu u narančastoj boji.

gležnjače Steve Madden                             polusandale Steve Madden

                         

Elegantna mint i svijetlozelena

Obuća u menta i svijetlozelenoj boji vrhunac je svakog ovogodišnjeg stajlinga, bilo da se radi o elegantnom, sportskom ili kauzalnom stilu. To je onaj tip obuće s kojom se možete igrati i eksperimentirati jer, primjerice, mokasinke s debelim potplatom u boji mente izuzetno su primamljiv izbor. Odabirom takve obuće vaša modna kombinacija je mladenačka i razigrana za jednu vrstu prilika, a mirna i rezervirana za drugu, ali ipak dovoljno originalna da mami poglede mnogih.

Vi ste ti koji diktirate kakav ćete dojam ostaviti, a obuća u menta ili zelenoj boji vaš je number one saveznik. Čak i ako odlučite nositi svijetlozelene tenisice ili sandale uz traperice i bijelu košulju. Lako i učinkovito.

                         tenisice Converse        

 

Novi hit – efektna konjak bež boja

Najveća novost u trendovima obuće ovog proljeća je cognac beige boja koja će vas oduševiti svojom svestranošću. Mokasine u ovoj boji su bez sumnje „MASS have“ obuća ove godine, tim više što se slažu sa svim modnim kombinacijama. Možete ih kombinirati s bijelom, uz sve bež, ružičaste i plave nijanse, a elegantno pristaju i uz crnu. Prije nekoliko godina vjerojatno bi se modni znalci uhvatili za glavu kad bi spomenuli kombinaciju smeđih nijansi obuće i crne odjeće, no ovog proljeća prednjači smjelost, pa makar to značilo i nošenje konjak bež cipela na crne hlače.

Vjerujemo da nećete požaliti ako si priuštite par cipela u konjak bež boji, jer ih svrstavamo među idealne modne dodatke za svaku priliku i za svaki stil. Bilo da se radi o poslovnoj eleganciji, opuštenom, ležernom stajlingu, a možete ga nositi uz traperice ili kostim.

                                           

 

Vječna bijela

O ne, ove godine neće samo mladenke hodati u bijelim cipelama ispred oltara i bijelo više nije rezervirano samo za ljeto! Bijele lakirane salonke i bijele sandale već su poharale Instagram svojom elegantnošću, dok su modne influencerice vidno oduševljene bijelim tenisicama s debelim potplatom. Jednobojni stajlinzi nikada nisu bili tako sofisticirani i seksi u isto vrijeme.

                                   

 

Uvijek savršena bež

Boja obuće koja nikada ne izlazi iz mode i nikada nam neće dosaditi. Bež mokasine s tankim i debelim potplatima, bež tenisice, bež sandale, bež balerine. Bež, bež, bež… Praktički ne postoji model ženske obuće koji nije dostupan u ovoj boji. A zašto je toliko obožavamo? Budući da je svestrana i, ako se među trendovima ovog proljeća ističe riječ neutralno, onda je bež svakako na prvom mjestu. Ovogodišnje modne zapovijedi diktiraju upravo ovu boju kao neizostavnu stavku svakog ormara!

                            

 

Zablistaj uz rose gold, zlatno i srebrno

"Daj ženi savršen par cipela i ona će s njima osvojiti svijet!“. Ovo je poznati vrlo popularni citat već  desetljećima, a mi bismo ga ovog proljeća malo upotpunili i napisali: "Daj ženi zlatne ili srebrne cipele i svijet će biti njen!". Nadolazeći događaji i gradske ulice blistat će u punom sjaju jer će cipele u zlatnoj, srebrnoj i rose gold boji biti glavne. Pitate se kako ih kombinirati? Ništa lakše, jer ove cipelice su te koje će odraditi sav posao umjesto vas, samo morate odlučiti hoće li vaš stajling biti opušteni ili ipak malo stroži.

                         

 

Bezbrižno proljeće uz top boje

Stoga, sljedeći put kada stanete pred ormar i krenete razbijati mozak u čemu ćete toga dana koračati svijetom, sjetite se našeg jednostavnog trika. Neka to budu cipele u jednoj od TOP boja ovog proljeća jer one će u trenu uljepšati svaki styling. Čak i jednostavne modne kombinacije s tenisicama, mokasinama i salonkama u baby pink, rose gold, baby plavoj, zlatnoj ili mint obući dobit će potpuno novi izgled.

Ne zaboravite! Ove godine je zapovijed „više je više“ i naš savjet je da se toga ne bojite, već da oduševite bojama. Neka vas kolekcije obuće na policama trgovina MASS inspiriraju da osvježite i upotpunite svoju proljetnu kolekciju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Post nema komentara.