Topla i udobna obuća ključna je u hladnim danima, jer nas grije, štiti od vlage, a uz to je i vrlo udobna. Zimska obuća također je izvrstan modni dodatak koji nam pomaže da zadržimo elegantan izgled i u hladnim zimskim danima. Na www.mass-shoes.com pronaći ćete široku ponudu zimske obuće za razne prigode i aktivnosti. Gležnjače s platformom izvrstan su izbor za svaki dan, za posao, školu i nakon blagdanskog shoppinga. Tople su, udobne i šik, što znači da i u hladnim mjesecima možete biti obučeni i odjeveni po posljednjoj modi. Za sve koji vole provoditi vrijeme na otvorenom sami ili s obitelji, dostupni su brojni modeli sportske zimske obuće, kako za žene, tako i za muškarce i djecu. Ovogodišnji trendovi u zimskoj modi su raznoliki. Klasični modeli i dalje su među najpopularnijim cipelama, ali sve više prevladava i odvažnija obuća koja daje završnicu svakom zimskom outfitu.

U Mass trgovinama pripremili smo veliki izbor moderne i sportske zimske obuće za cijelu obitelj, a vi ćete pronaći pravi par za sebe ili svoju djecu. Ne zaboravite da je zimska obuća ulaganje u udobnost, toplinu i stil.

 

Gležnjače s robusnim gumenim potplatom

Kada pomislite na hladne zimske dane, prvo što vam padne na pamet je da morate osvježiti svoju garderobu toplom i udobnom obućom? One na kojima se nećete poskliznuti na zaleđenom tlu? I naravno, ne želite žrtvovati svoj stil u procesu? Ne brinite, trgovine Mass dobro su opskrbljene kolekcijama gležnjača s robusnim gumenim potplatom za žene i muškarce. Gležnjače s upečatljivim gumenim potplatom vrući su trend u kolekcijama ženske obuće koje su postale pravi hit u zimskim modnim kombinacijama. Converse i Skechers tenisice do gležnja savršene su za casual outfite. Ove su godine iznimno popularne i izvrstan su izbor za svakodnevnu obuću, za slobodno vrijeme, za školu, ali i za posao gdje si možete priuštiti opušteniji stil odijevanja. Sofisticiraniji izbor su buleri s gumenim potplatom. Modeli poput ukrašenih Liu Jo i Guess gležnjača, monokromatskih Steve Madden gležnjača te šik Tamaris gležnjača mogu se nositi i uz elegantniju zimsku odjeću, satenske suknje i pletene haljine, klasične Dr. Martens, oduševit će vas zimska varijanta popularnih čizama - podstavljene su mačkom.

                        

 

Tople gležnjače od brušene kože

Hladni i suhi dani savršeni su za nošenje gležnjača od brušene kože koje su podstavljene i griju stopala. Mješavina su stila, udobnosti i funkcionalnosti te se savršeno uklapaju u stajlinge za jesen i zimu. Jedna od sjajnih karakteristika gležnjača od brušene kože je to što su popularne među svim generacijama i spolovima. Vole ih i žene i muškarci zbog njihove svestranosti, a dostupni su i u dječjim veličinama na www.mass-shoes.com. Nema spriječavanja cijele obitelji da uživa u toplini i jedinstvenom stilu koje nude ove cipele.

U kolekcijama ženske obuće ove godine možete pronaći zaista veliki izbor gležnjača od brušene kože visokokvalitetnog australskog brenda Emu. Ovu obuću odlikuje iznimna udobnost, a zbog svoje popularnosti postala je nezaobilazna u casual stajlingu za svaki dan. Oni su svestrani i mogu se koristiti za stvaranje različitih izgleda koji odgovaraju vašem stilu odijevanja. Posebno su slatki modeli za djevojčice s printom jednoroga i posuti šljokicama. Slične ženstvene modele u Uggic stilu možete pronaći i kod brendova Esprit, UPcollection i Gioseppo, a posebno će vam za oko zapeti gležnjače ukrašene kamenčićima na gornjem dijelu. Ovo će vašem svakodnevnom stajlingu dodati malo sjaja.

                                 

 

Ženska modna obuća za snijeg

Ove godine u to nema sumnje. Obuća za snijeg i službeno je postala moderna obuća koja je nezaobilazan komad zimske garderobe svake fashionistice, a lako se kombinira uz teddy kapute i elegantnije perjanice za svaki dan. Ove cipele spajaju modu, udobnost i praktičnost na iznimno atraktivan način. Obožavale su ih fashionistice diljem svijeta, popularizirale su ih društvene mreže, a sada su neizostavan dio zimske mode. U njima vam neće biti hladno, izgledat ćete sjajno i možete bezbrižno šetati snježnim ulicama, ići u kupovinu, popiti topli čaj ili kuhano vino s prijateljima na otvorenom, posjetiti božićni sajam ili događanje na otvorenom. Njihovo nježno ime "Snjegovići" također se jako dobro primilo. Najljepši modeli nalaze se u kolekcijama brendova D.Franklin, Gant, Tamaris i Sorel.

                                   

 

Moderna, sigurna i udobna dječja obuća za hladne dane

Dječja zimska obuća je ključna jer mora biti kvalitetna, topla, udobna i sigurna. Pravilnim odabirom osigurat ćete da zimski dani unatoč hladnoći i snijegu budu bezbrižni. U Massu smo također svjesni da djeca sve više obraćaju pozornost na modu, stoga je važno spojiti praktičnost sa stilom pri odabiru zimske obuće za naše najmlađe. Mnogi modeli su mini verzije modela za odrasle i to djetetovu zimsku kombinaciju čini još simpatičnijom, a istovremeno se dobro osjećaju odjeveni kao odrasli. Dječje zimske gležnjače i čizme izrađene su od izdržljivih materijala koji podnose svakodnevnu upotrebu u vrtiću ili školi te su otporni na nepovoljne zimske vremenske uvjete. Također, još jedna bitna karakteristika koju možete pronaći u kolekcijama dječje zimske obuće je da potplat pruža dobro prianjanje i da je obuća vodootporna. Unutarnja podstava je mekana i topla, a oduševljavaju i praktični detalji poput kopčanja na čičak. To je, posebno u jutarnjoj gužvi, veliko olakšanje. Na www.mass-shoes.com pronaći ćete brojne modele dječje obuće za jesen i zimu po posljednjoj modi, prolistajte kolekcije renomiranih brendova kao što su Skechers, Replay, Crocs, Sorel, JCL, Superfit, Kidaloo i Tom Tailor.

                                                                   

 

 

Post nema komentara.