Zimske radosti su pred vratima, a uskoro će i gradske ulice biti pod snijegom. Vjerojatno se već pitate kakvu bi obuću trebali nositi kada vani poprilično zahladi. Dakle, što odjenuti za šetnju gradom? Kako svoj stajling prilagoditi zimskim uvjetima, ali ne na uštrb udobnosti ili izgleda? Kakve su zimske cipele moderne ove godine? U Mass trgovinama i u online trgovini pronaći ćete odgovore na sva ova pitanja jer smo dobro opskrbljeni jednom od najpopularnijih vrsta obuće za zimu - toplim gležnjačama. One su bez sumnje ključni komad garderobe svake žene za hladne dane, a kolekcije ovih cipela donose modele za svaki, pa i zahtjevan modni ukus. Ovogodišnji modeli ženskih toplo podstavljenih gležnjača zagrijat će vaša stopala bez dileme oko odabira između izgleda i udobnosti.

Bliže nam se praznici i sigurno ćemo puno vremena provoditi vani, u prirodi, gledati prekrasne ukrase i svjetla u gradovima i nazdravljati s prijateljima. Ovdje je bitno da nam u svim tim prilikama nije hladno i da smo obućeni primjereno toj prilici. U kolekcijama tople obuće pronaći ćete modele koji pristaju uz sportsku odjeću, urbane outfite i stajlinge za svaki dan. Idealno pristaju uz traperice, duge vunene haljine i uz zimske kapute.

Kada je u pitanju zimska obuća, obično malo više pazimo što biramo, jer unatoč svemu svoje modne kombinacije moramo prilagoditi snijegu, hladnoći ili kiši. No, po posljednjoj modi možemo bezbrižno nositi i tople podstavljene gležnjače. Najveći trendovi obuće ove sezone mogu se pronaći i u toplim modelima cipela. Tu spadaju, primjerice, robusni potplati koji dodatno štite naša stopala od hladnoće, do cipela neutralnih boja poput bež i svjetlosmeđe. Vrlo ih je lako kombinirati, a zimski monokromatski stajlinzi i dalje se smatraju sofisticiranim i elegantnim. Kod modela ovogodišnjih toplih gležnjača nailazimo i na megapopularne kvadratne pete, a krzno je postalo neizostavan dodatak zimskoj obući za žene, kako na elegantnijim tako i na sportskim gležnjačama. Upoznajte najtoplije modele gležnjača renomiranih brendova kao što su Tommy Hilfiger, Sorel, Timberland, Tamaris, Caprice, Panama Jack, Guess i Replay.

 

Za udobne i trendi stajlinge

Prošle sezone robusne gležnjače probile su se na čelo najpopularnije obuće za hladne dane. Postale su modni komad koji svakodnevno možemo uvrstiti u svoju garderobu. Savršene su za one dane kada je vani jako hladno jer imaju debeli potplat i toplu podstavu. Robusne zimske gležnjače moderna su i trendi obuća s kojom možete kreirati stilove po posljednjoj modi. Tako će vas se svakako dojmiti zanimljivi detalji, poput gornjih dijelova obuće od materijala koji podsjeća na bundu, printa logotipa i zanimljivih potplata.

                                   

 

Urbano i chic

Model cipela koji nikada ne izlazi iz mode i koji se može pronaći u kolekcijama za različita godišnja doba svakako su chelsea gležnjače. Možemo ih nositi i zimi, naročito ako su podložene krznom. Ove udobne gležnjače vrhunac su svakog urbanog outfita i vrlo su popularne za svakodnevno stiliziranje. Ljubiteljice potpetica bez sumnje će se oduševiti modelima s četvrtastom petom. Ovo je jedan od najtraženijih ovogodišnjih trendova obuće, a ujedno je i odlično rješenje kada želite biti savršeno dotjerani od glave do pete, a stopala će vam pritom biti ugodno topla.

                                                   

 

U stilu i na snijeg

Ako još niste oduševljeni snijegom i zimskim uvjetima, možda će vas kolekcije obuće za snijeg, koje možete pronaći na mass-shoes.com i u našim trgovinama, uvjeriti u suprotno. Cipele za snijeg odavno više nisu samo klasične "ski-buce", već su postale cipele koje se bezbrižno mogu nositi i za druge zimske prilike. Noge će vam biti lijepo tople i suhe, a vi ćete i u hladnim danima izgledati moderno i dotjerano po posljednjoj modi.

                                                      

 

Za suho i hladno vrijeme

Bez sumnje, jedna od najudobnijih cipela su gležnjače u stilu popularnih "uggsica". Takav model cipela možete pronaći na mass-shoes.com od brenda Esprit te od jednako svjetski renomiranog brenda EMU koji dolazi iz Australije, domovine ovog stila cipela. Idealna su ležerna obuća za suho zimsko vrijeme, lako se obuvaju i kombiniraju uz zimsku odjeću.

 

 

Post nema komentara.