Uživanje na plaži jedna je od najpopularnijih aktivnosti na odmoru. Osim kupaćih kostima i kreme za sunčanje, važno je odabrati pravu obuću koja je udobna, funkcionalna, a istovremeno prati modne trendove. U Mass trgovinama i na mass-shoes.com možete pronaći veliki izbor trendi obuće za plažu za cijelu obitelj. Kolekcije japanki, sandala i natikača donose najnovije modne trendove i na ovim prostorima, a u njima ćete i na odmoru izgledati šik i dotjerano od glave do pete. No, i pri odabiru cipela za plažu važno je odabrati one koje vam dobro pristaju, jer obično na odmoru istražujemo i obilazimo terene koji su pješčani ili kameniti, često skliski. Karakteristika obuće koju nosimo na odmoru uz more su vodootporni materijali koji se brzo suše, a ujedno štite od pijeska i sunca. Pozivamo vas da zajedno s nama prolistate među najpopularnijim modelima obuće za plažu u kojima možete bezbrižno uživati ​​na plaži i posvetiti se zabavnim ljetnim danima.

 

Neizostavne japanke

Japanke su nedvojbeno najpopularnija i nezaobilazna moderna i korisna obuća za odmor na moru, a jarke boje ove su godine u modi u kolekcijama ženskih japanki. Ružičasta, menta, zelena i žuta daju završni dodir svakom ljetnom outfitu. Osim toga, mnogi modeli japanki ukrašeni su šljokicama, srcima ili drugim detaljima na gornjem dijelu cipele, što daje još veći stupanj ženstvenosti i razigranosti. Za one koji ljetnom stajlingu žele dodati malo visine, tu su i japanke s debelim potplatom, jer su platforme ovog ljeta pravi hit u obući jer spajaju udobnost i stil. Muške japanke ostaju klasičnije, u mirnijim nijansama boja. Među dječjim japankama možete pronaći zaista simpatične modele koji su vrhunac ljetne garderobe vaše djevojčice ili dječaka.

Među prepoznatljivim brendovima koje možete pronaći među trendi obućom za plažu u Mass trgovinama i na mass-shoes.com su Ipanema, Crocs, Tommy Hilfiger, Helly Hansen, Boss, Scholl, Hugo i Adidas koji nude širok izbor modernih i udobnih japanki za sve ukuse i za svakog člana obitelji.

                                                 

 

Natikače za plažu i grad

Natikače su odličan izbor za one koji žele brzu i jednostavnu obuću za plažu. Vrlo su udobne i praktične jer se brzo obuvaju i skidaju, a postale su i moderan dodatak koji se može uklopiti u mnoge stajlinge. Među najpoželjnijim natikačama ovog trenutka nedvojbeno su Birkenstock natikače koje su vrlo popularne zbog svoje kvalitete, udobnosti i podrške stopalu. Odličan su izbor za plažu jer dobro pristaju i pružaju stabilnost tijekom hodanja po pijesku. No, natikače nisu samo za plažu - s njima možemo osmisliti mnoge moderne kombinacije za večernje izlete u grad ili svakodnevne obaveze. Scholl natikače također su čest izbor, a možete ih pronaći u najtrendi bojama sezone, poput koraljne, zelene i jake žute. Ove jarke boje dodaju svježinu svakoj ljetnoj odjeći. U kolekcijama brendova Zaxy i Shoexess nalaze se i zanimljivi modeli takozvanih scuba japanki koje spajaju udobnost i jedinstven dizajn. One koje je ove godine osvojio trend platforme, a žele i japanke s debelim potplatom, oduševit će model Tommy Hilfiger.

Muškarcima su Crocsice vrlo popularne za plažu. Udobne su, izdržljive i dobro prianjaju. Japanke Boss, Hugo i Tommy Hilfiger odličan su izbor za muškarce koji moderne natikače žele uključiti u svoj svakodnevni ljetni stajling.

                                                 

 

Cipele za vodu

Kada je riječ o dječjoj obući, granica između cipela za vodu i cipela za plažu često je nejasna, a mnogi se roditelji odlučuju za kupnju dječjih sandala pogodnih i za vodu. Kod odabira dječje obuće važno je da je fleksibilna, udobna, izdržljiva i da dobro prianja. Ovogodišnja kolekcija dječjih cipela za vodu oduševit će vas i vaše mališane, jer zaista slatke modele možete pronaći u ponudi na mass-shoees.com. Kod brenda Ipanema pronaći ćete roze sandale s mačićima, a za nešto starije djevojčice elegantniji model s remenčićima, a naravno, za plažu su neizostavne i dječje Crocs sandale. Za dodatnu zabavu možete odabrati slatke dodatke i ukrasiti "Croksice" Jibbitz ukrasima.

                                                         

 

Za kraj, nekoliko stilskih savjeta

Uskladite boje i uzorke svoje obuće s kupaćim kostimima ili odjećom za plažu.

Dodajte neke dodatke poput narukvica, prstenja ili slamnatih šešira za savršen ljetni izgled.

Muškarci birajte jednostavnije modele obuće koji odgovaraju kratkim hlačama ili kratkim trapericama.

Dodajte sunčane naočale i slamnati ili pamučni šešir za dodatnu zaštitu od sunca.

 

Post nema komentara.