Od kultnih Mary Jane balerinki do udobnih Birkenstock natikača i polusandala s ravnim potplatom, ovogodišnji trendovi pozivaju vas da transformirate svoj stil i dodate dašak nostalgije i svježine. Možemo reći da su ovogodišnji trendovi zaista uzbudljivi te ćete ovosezonsku obuću rado kombinirati s odjećom za svaku priliku. U kolekcijama ženske obuće za ovo ljeto pronaći ćete sve aktualne trendove, nudeći ponešto za svakoga, od onih koji se kunu u minimalizam do onih koji više vole eksperimentirati s odvažnim stilovima. Uz oživljene klasične stilove obuće, poput Mary Jane balerinki i Birkenstock natikača, pojavili su se i novi trendovi poput cipela u zavodljivim metalik nijansama koje svakoj modnoj kombinaciji dodaju dašak glamura. Evo pet ključnih trendova za žene koji će zasigurno privući pažnju i obogatiti vašu ljetnu kolekciju cipela i modnih dodataka.

 

Natikače u Birkenstock stilu

Ovaj klasični trend nastavlja se s novim verzijama koje kombiniraju tradicionalnu udobnost s modernim detaljima. Neizostavan su modni komad čija popularnost samo raste. Dok Birkenstock ostaje vodeći brend u ovom segmentu, drugi brendovi kao što su Scholl, Skechers, Gextop, UPCollection i Mustang također se mogu pohvaliti zanimljivim kolekcijama natikača u ovom bezvremenskom stilu s modernim prizvukom. Kod Birkenstock natikača, unatoč modnom hitu, i dalje je velik naglasak na potpori svoda stopala, što osigurava maksimalnu udobnost i pri dugotrajnom nošenju. Brend Scholl prepoznat je i na području zdravlja stopala, a u njima će vam biti ugodno cijeli dan. Opuštenim stilom i inovativnom tehnologijom mogu se pohvaliti i Skechers natikače, a oduševit će vas i Gextop i Mustang natikače. UPCollection natikače su nešto posebno jer ih možete pronaći u najšarenijoj paleti boja i s kopčama ukrašenim kamenčićima.

                                     

 

Vrpce, mrežice, kamenčići i mašne na obući

Među najpopularnijim modelima ovog ljeta svakako su sandale i polusandale s mašnama, trakama i kamenčićima. Sandale ukrašene kristalima i svjetlucavim detaljima savršene su za elegantnije stajlinge i posebne prigode. Sandale s potpeticom i vezicama izvrstan su izbor za one koji svojoj odjevnoj kombinaciji žele dodati odvažnosti i modernog, pomalo buntovnog izgleda. I ovog ćete ljeta elegantno opušten i boemski look moći stvoriti uz polusandale u izgledu rafije i štrika. Koristan i sofisticiran estetski element svakako je remen za gležnjeve pa ne čudi što je jedan od vrućih trendova ovog ljeta, bilo da se radi o balerinkama, polusandalama ili sandalama. Tražite li elegantniju varijantu loaferica, prolistajte kolekcije cipela ukrašenih kamenčićima. Vrlo sofisticirane su i mokasine s tankim potplatom i minimalističkim dizajnom gornjeg dijela cipele. Mokasine ukrašene kamenčićima dodaju eleganciju i savršene su za večernje prilike. Ležerne natikače i dalje su u trendu; ove je godine u prvom planu trend obuće s gornjim dijelom koji podsjeća na "napuhanu" pletenicu.

                                   

 

"Tanke" polusandale

Polusandale s tankim potplatom idealan su odabir za one koji traže spoj stila i udobnosti. Dostupne su u različitim dezenima – od jednostavnih cipela do onih ukrašenih raznim detaljima. Spajajući funkcionalnost s estetikom, ovi modeli nude udobnost ravnog potplata dodajući dašak elegancije. Jednostavne ravne polusandale savršene su za svakodnevne obaveze, za posao ili za opuštene ljetne šetnje. Modeli sandala bez pete s ukrasnim detaljima dodaju dašak šarma odjevnim kombinacijama, a prikladni su i za posebnije prilike.

                                 

 

Štikle u metalik nijansama

Cipele u metalik nijansama također su ovogodišnji hit jer svakom looku daju odvažan i glamurozan štih. Polusandale i sandale u srebrnoj, zlatnoj ili "rose gold" boji savršene su za večernje modne kombinacije, no možete ih nositi i u stajlingu tijekom dana i tako uljepšati jednostavnije ljetne odjevne komade. Savršene su za prilike u kojima se želite istaknuti, a možete ih odabrati i za formalne događaje poput vjenčanja. Zašto ovog ljeta ne biste bili odvažni i nosili štikle u metalik nijansama? Za još veći dojam prolistajte kolekcije obuće Tamaris, Guess i UPCollection jer ćete pronaći i modele sandala koji su dodatno ukrašeni.

                     

Torba za kupovinu

U asortimanu trgovina Mass možete pronaći i najvruće trendove torbica, a ove godine svakako uključuju tzv. shopping torbe koje su praktične i elegantne. Nude dovoljno prostora za sve vaše osnovne stvari, dok nadopunjuju vaš ljetni stil. Možete birati između raznih materijala, od klasičnog platna do kože, koji uljepšavaju vaš ljetni look. Shopping torbe savršen su modni dodatak koji spaja funkcionalnost i estetiku, što ih čini neizostavnim komadom ljetne garderobe. Elegantne torbice Steve Madden, Valentino, Liu Jo i Gioseppo odlična su kombinacija uz japanke i ravne sandale, a odaberete li štikle u istoj boji kao torbica ili ručke torbice, ovim ćete šikom pogoditi u sam vrh stila.

           

 

Post nema komentara.