Obuća je vrhunac svakog 'stylinga', bez obzira na godišnje doba. I bez obzira za koju se prigodu oblačimo, uvijek su nam potrebne udobne i lijepe cipele. Naročito tijekom toplijih proljetnih i vrućih ljetnih mjeseci koji obiluju raznim prilikama i događanjima, a za koje možemo biti malo odvažniji u kombiniranju odjeće i obuće. Možemo si priuštiti odvažne i upečatljive 'outfite'. Sunce, miris mora, vjetar koji nas ugodno rashlađuje, posvuda glazba, šarena odjeća i nasmijani ljudi. Već osjećate tu energiju ljetnih dana? Za to smo se već pobrinuli u Mass trgovinama gdje vas čekaju svi najnoviji trendovi obuće za sve prilike.

Ovogodišnje kolekcije sandala, natikača, japanki pravi su melem za dušu svih ljubitelja cipela, a mi smo se pobrinuli da svatko pronađe svoj savršeni par. U našoj online trgovini pronaći ćete sve od klasičnih modela sandala, natikača, tenisica do onih otkačenijih modela. Cipele za svaki ukus, ali svakako za svaku priliku.

Spremate li se na svoj dugo planirani izlet na more? Ne zaboravite spakirati japanke i udobne natikače za večernju šetnju obalom. Jeste li upravo dobili poziv da se spontano nađete s prijateljima na 'branchu'? Jeste li pozvani na vjenčanje ili prvi spoj? Ove godine imate sreće jer se na velika vrata vratila elegantna obuća koja će vas očarati detaljima, bojama i zanimljivim potpeticama.

I ne zaboravimo, proljeće je karakteristično razdoblje u kojem svi krećemo s obnavljanjem i osvježavanjem garderobe. Prava prilika za pronalaženje novih modnih kombinacija odjeće i obuće za sve avanture koje nas očekuju ovog ljeta! U njima ćemo se zabavljati, istraživati, uživati ​​i stvarati lijepe uspomene.

 

Za istraživanje novih mjesta

Udobne tenisice ili sandale s debelim potplatom za toplije dane savršena su obuća za šetnju gradom kada se želite rashladiti uz omiljeni sladoled ili ledenu kavu. Svi koji vole putovati znaju koliko je važno istražiti omiljenu destinaciju u udobnoj obući. Uživati ​​u prizorima, znamenitostima i pulsu grada bez brige o ‘žuljevima’ ili natečenim nogama na kraju dana. Čak i platnene tenisice, koje su i ove godine veliki trend, bit će pravi izbor kako bi šetnja po gradovima bila lagana i udobna. Za večeru na trendi lokaciji, do koje je potrebno ići pješice, najbolji izbor su sandale s platformom. Ne samo da su udobne, s njima dobivate i nekoliko centimetara. U kombinaciji s dugom haljinom, sve će oči biti uprte u vas!

                           

 

Za odlazak na more

Na moru je svaki korak lagan i bezbrižan, a da bude još ugodniji, bit će dostatna otvorena obuća. Ima li išta ljepše nego obući japanke i otići na plažu? Na moru si možemo odahnuti uz sandale i natikače, a ove nas godine u novim kolekcijama očekuje prava eksplozija boja i uzoraka. Ženske japanke možete pronaći u svim trendi bojama, a ljubiteljice detalja oduševit će i dodaci poput srca, remenčića od tkanine i debelih potplata. Sve što nam treba su kupaći kostim i ručnik, i morska avantura može započeti. Uz uživanje u romantičnoj večeri, trenuci na moru mogu biti savršeni. Za takve prigode izvrstan izbor su sandale ili espadrile s punom petom, koje će izvrsno pristajati još jednom ovogodišnjem ‘must-have’ modnom trendu, a to su lanene haljine.

                           

 

Zabava nakon posla

Ako na poslu imamo zadani stil odijevanja, odabir udobnih cipela može biti izazov. No, ako su pravila malo opuštenija, brzo možemo odabrati obuću koja će biti udobna i elegantna. A ljeti se često dogodi da iz ureda krenemo ravno na zabavu.

Sandale s debelom četvrtastom potpeticom i raznim detaljima svakako su ‘must-have’ za ovakve prilike, no ne smijemo zaboraviti ni ovogodišnji modni hit – polusandale. Izvrstan su modni komad, hibrid između elegantne i 'ležerne' obuće, savršen za zabavu nakon posla. Možemo ih kombinirati uz ljetnu haljinu i sako, a koji smo prethodno imali kao dio outfita za ured. Ljeto je i vrijeme kada se možemo poigrati bojama cipela. Zato samo hrabro! Ovogodišnje boje cipela savršene su za malo hrabrije modne kombinacije.

                            

 

Brunch’ s prijateljicama

Ležerno subotnje jutro savršeno je za ugodno druženje uz probrana jela, a to su naravno i trenuci kada možemo pokazati naše nove cipele. ‘Brunch’ je prilika da se opušteno dotjeramo te da istovremeno impresioniramo naše prijatelje i pokažemo koliko smo se potrudili za takvu priliku. I kako to postići? Uz upečatljive tenisice ili sandale s platformom, s kojima brzo i jednostavno možemo postići odličan efekt.

                         

 

Za svečane prilike

Za toplih dana posebno su čarobne svečane prilike poput vjenčanja, krizme, maturalne večeri ili okrugle godišnjice. To su trenuci kada jednostavno trebamo zablistati, bilo da smo mladenke, mame ili samo pozvani gosti. A vrhunac svakog svečanog ‘outfita’ svakako su sandale koje su ove sezone posebno divne. Nalaze se u svim nijansama zlata, srebra i ‘rose gold’, ukrašene su kristalima, kamenčićima, zlatnim lančićima, a neki modeli posebni su i zbog zanimljivih oblika potpetica. Uz ovu ljetnu obuću razigrat ćemo maštu i bez sumnje bit će to odjevni komad s kojim ćemo biti u centar pažnje.

                             

 

 

 

 

 

Post nema komentara.